|

Miray'ın 'toka' sevinci: Bu fotoğraf için bir yıl bekledi

Gaziantep'te başına kaynar su dökülen minik Miray hayata tutundu ancak saçları uzamıyordu. Tedavisi için gerekli 155 bin TL toplanan Miray saçlarına kavuştu, tokasıyla ilk pozunu verdi.

Yeni Şafak
09:11 - 5/11/2017 Pazar
Güncelleme: 09:15 - 5/11/2017 Pazar
Diğer
Saçları yeniden uzayan Miray'ın 'toka' sevinci objektife böyle yansıdı.
Saçları yeniden uzayan Miray'ın 'toka' sevinci objektife böyle yansıdı.

Gaziantep’Te yaşayan Miray Uzun, 1 yıl önce eve gelen teknik servis elemanından korktuğu için annesi tarafından alt komşusuna emanet edildi. Komşudaki ocağın üstünde bulunan kaynar su Miray’ın başından aşağıya devrildi. Kazanın ardından hemen hastaneye götürülen Miray 30 gün yoğun bakımda kalarak hayata tutundu ancak kafası, vücudun sol kısmı ve sol bacağında ciddi yanıklar meydana geldi.

1 yıl sonra toka

Vatan gazetesinin haberine göre, Miray’ın tekrar eski haline dönebilmesi için yardım çağrısında bulunan annenin sesini tüm Türkiye duydu; ameliyatlar için gerekli olan 155 bin lira toplandı. Dışarıya her çıktığında toka alan ve ayna karşısında saçlarını tarıyormuş gibi yapan Miray’ın hayali 1 yıl sonra gerçek oldu. Miray’a yeni bir kulak yapılırken kafa derisindeki yanıklarda tedavi edildi. Aylar sonra saçları uzayan Miray, tokalarına kavuştu.

#Miray
#Saç
#Toka
#Tedavi
6 yıl önce