|

Murat Yıldırım eleştirilerden bıktı: Biz demokrasi yolundayız

Son zamanların en beğenilen oyuncularından Murat Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Yarışma sunuculuğundan siyasi fikirlerine sürekli eleştirilerin hedefi haline gelen Yıldırım tartışmalara son noktayı koydu. Yıldırım, "Biz demokrasinin içine doğmuşuz. Birileri çalışıyor birileri oturduğu yerden konuşuyor" dedi.

Yeni Şafak
12:00 - 26/03/2017 Pazar
Güncelleme: 12:03 - 26/03/2017 Pazar
Diğer
Murat Yıldırım
Murat Yıldırım

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Faslı eşi Imane Elbani ile olan evliliği, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki sunuculuğu ile çok konuşulan Yıldırım, siyasi fikirlerini özgürce açıklaması nedeniyle de çok eleştirilmişti. Yaşadığı topluma çok önem verdiğini söyleyen Yıldırım, en büyük problemlerden birinin de bir konu hakkında konuşamamak olduğunu ifade etti. Sabah'ın haberine göre; "Şuculuk,buculuk ile suçlanıyorsunuz" diyen Yıldırım, yine de özgürce kendisini ifade etmekten çekinmedi. Ünlü oyuncu, "Bu ülkede olan şu: Birileri iş yapıyor, üretiyor; birileri de sadece oturduğu yerden konuşuyor" dedi.



Murat Yıldırım şöyle konuştu:


"Yaşadığım toplum benim için çok önemli. Çünkü topluma ne verirsen gelip seni buluyor. Beni en çok üzen şey, bir konu üzerinde konuşamıyor oluşumuz. Çünkü konuşmaya başlayınca hemen şuculuk, buculuk devreye giriyor. Eskiden insanlar tarafsız konuşabiliyordu. Şimdi herkes taraf olmuş.


Biz demokrasinin içine doğmuşuz. Başka türlüsü de olmaz. Yol zaten bizi oraya götürüyor. Bence hızlı gitmek gerekiyor. Kavgayla olmaz. Kavga mantıksızlıktır. Herkes yaptığı işi en iyi şekilde yapmaya çalışırsa biz de demokrasi yolunda hızla gideriz işte. Olay bu."







#Murat Yıldırım
#Kim Milyoner Olmak İster
7 yıl önce
default-profile-img