|

Netflix Türkçe dizi için anlaştı

Film ve dizi kanalı Netflix, sadece Netflix'te yayınlanacak dizi için yapımcı O3 şirketi ile anlaşma yaptı. Netflix Uluslararası Orijinal Diziler Başkan Yardımcısı Erik Barmack, “İlk orijinal Türkçe dizimizi çekecek olmaktan dolayı heyecanlıyız. Netflix’in bu muhteşem Türkçe yapım için en ideal uluslararası platform olacağına inancımız tam ve bu yıl içerisinde daha fazla detay paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Yeni Şafak
14:19 - 14/05/2017 Pazar
Güncelleme: 14:20 - 14/05/2017 Pazar
Diğer
Film ve dizi kanalı Netflix, sadece Netflix'te yayınlanacak dizi için yapımcı O3 şirketi ile anlaşma yaptı.
Film ve dizi kanalı Netflix, sadece Netflix'te yayınlanacak dizi için yapımcı O3 şirketi ile anlaşma yaptı.

Tüm dünyada geniş bir kitleye hitap eden dizi ve dilm kanalı Netflix, uygulamasını Türkçe yapmasının ardından Türkçe dizi yayınlamak için de girişimde bulundu.

Netflix’ten yapılan resmi açıklamada, yapımcı O3 şirketi ile anlaşma yapıldığı duyuruldu. Netflix’te yayınlanacak dizinin adı ve yayın tarihi ise henüz belli değil.

190'dan fazla ülkede izlenebilecek olan ilk orijinal Türk yapımı dizi hakkında Netflix Uluslararası Orijinal Diziler Başkan Yardımcısı Erik Barmack, “İlk orijinal Türkçe dizimizi çekecek olmaktan dolayı heyecanlıyız. Netflix’in bu muhteşem Türkçe yapım için en ideal uluslararası platform olacağına inancımız tam ve bu yıl içerisinde daha fazla detay paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” açıklamasını yaptı.


#Netflix
7 yıl önce