|

Nihayet bugün bayilerde

A’dan Z’Ye gündelik hayatı konuşmaya odaklanan dergi, “bilgiye doymuş bir dünyada yaşama sanatı” sloganı ile okuyucularına dolu bir içerik vaat ediyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 21:56 - 31/12/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Yolları bir dergi ile kesişen Yazar ve sosyolog Fatma Barbarosoğlu ile yazar Nazife Şişman, uzun bir aradan sonra yeni bir dergiye daha birlikte hayat verdiler. Genel Yayın Yönetmenliği’ni Barbarosoğlu’nun, Yayın Koordinatörlüğünü ise Nazife Şişman’ın üstlendiği Nihayet derginin birinci sayısı 2015’in ilk gününde bayilerde yerini aldı. A’dan Z’Ye gündelik hayatı konuşmaya odaklanan dergi, “bilgiye doymuş bir dünyada yaşama sanatı” sloganı ile okuyucularına dolu dolu bir içerik vaat ediyor.  Gündelik hayatı ahlak, nezaket ve titizlik eleğinden geçirerek sunmayı hedefleyen dergi, bu vurgusuyla yayın dünyasına yeni bir nefes olacağının da işaretini veriyor. 

BİRİKİM VE EMEK ÜRÜNÜ

Ocak sayısında “Hayatımızın Hikayesi” başlığıyla çıkan dergide gündelik hayattan farklı insan hikayeleri bizi karşılıyor. Şair/yazar İsmail Kılıçarslan ile gündelik hayatına ilişkin yapılan söyleşiyi okumanızı da özellikle salık veriyoruz. Nihayet’i elinize alıp, sayfaları çevirmeye başladığınız andan itibaren, hayatın yoğun akışında kaçırdığımız hikayelerin farkına yeniden varıyor ve belki de gerçek hayata kapı aralıyoruz. Yoğun bir birikimin ve emeğin ürünü olan Nihayet dergiye hoş geldin diyoruz.
#Fatma Barbarosoğlu
#Nazife Şişman
#Nihayet
9 yıl önce