|

"Nihayet Dergi" CNR'de

Bu yıl ikincisi düzenlenen CNR kitap fuarında, 27 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında, Nihayet Dergi okurlarıyla buluşacak.

16:20 - 26/02/2015 Perşembe
Güncelleme: 16:03 - 27/02/2015 Cuma
Yeni Şafak

Kitapseverlerin dikkatle takip ettiği bir kültür organizasyonu olan CNR Kitap Fuarında, Genel Yayın Yönetmenliğini Fatma Barbarosoğlu ve Yayın Koordinatörlüğünü Nazife Şişman’ın yaptığı Nihayet Dergi de yerini alacak.


Bilgiye doymuş bir dünyada yaşama sanatı

Bilgiye doymuş bir dünyada yaşama sanatına dair söz söylemeye gelen Nihayet Dergi, mekânları değil gönülleri genişletmek çabasında. Farklı hayatların, birbirine en uzak hallerin bir arada okunabileceği Nihayet Dergi’nin sayfalarında herkes buluşuyor. Nihayet Dergi, okurlarının gönlüne, kadim ile modern arasında, onca değişikliğin içinde hiç değişmeyenlerin resmini koymak istiyor.


İsmail Kılıçaslan ve Fatma Barbarosoğlu söyleşisi

Fuar programına Fatma Barbarosoğlu da bir söyleşi ile katılıyor. İsmail Kılıçaslan moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşide, Fatma Barbarosoğlu, Nihayet: Gündelik hayatın sosyolojisi’ne dair konuşacak. Söyleşi, 28 Şubat tarihinde saat 13-00-14:00 arasında gerçekleşecek. 


Nihayet Dergi’nin Ocak, Şubat ve Mart sayılarına ulaşmak, dergi ekibiyle tanışmak ve görüşlerini dile getirmek isteyen okurlarını, 6. Hall’deki I-29 nolu standa bekliyor.

#Fatma Barbarosoğlu
#Nihayet Dergi
#İsmail Kılıçaslan
#CNR
9 yıl önce