|

Obama da beyazperdeye yansıyacak

Barrack ve Michelle Obama'nın ilk romatik randevularını konu alan film 'Southside with You' yakında beyaz perdede olacak.

Yeni Şafak
16:44 - 15/02/2016 Monday
Güncelleme: 14:45 - 15/02/2016 Monday
Yeni Şafak
Oyuncu Parker Sawyers ve ABD Başbakanı Barrack Obama
Oyuncu Parker Sawyers ve ABD Başbakanı Barrack Obama

ABD'de seçim hazırlıkları son hızıyla devam ederken, Beyaz Saray'da artık son günlerini geçiren Barrack ve Michelle Obama çifti bir sinema filmine konu oluyorlar.



Yönetmenliğini daha çok kısa filmleriyle tanınan Richard Tanne'nin üstlendiği 'Southside with You' isimli film, Barrack ve Michelle Obama'nın 1989 yılında Chicago'daki ilk romantik buluşmalarını konu alıyor ve geleceğin ABD Başkanı ile First Lady'sinin birbirlerine nasıl aşık olduklarının hikayesini anlatıyor.





Filmde Barrack Obama'yı oyunculuk kariyerine 2012 yılında başlamış olan genç oyuncu Parker Sawyers canlandırırken, Michelle Obama'ya da daha çok televizyon dizileriyle tanınan oyuncu Tika Sumpter hayat veriyor.



Southside with You'nun uluslararası ve ABD dağıtım hakları geçtiğimiz günlerde ünlü film şirketi Miramax tarafından satın alındı. Miramax'ın filmi satın almasının ardından filmin önümüzdeki aylarda daha yaygın bir gösterim ağında ve daha fazla salonda gösterileceğini söylemek mümkün.



Southside with You'nun sonradan herhangi bir değişiklik yaşanmazsa 24 Haziran 2016 tarihinde ABD'de vizyona girmesi planlanıyor.


#Barrack Obama
#Southside with You
8 years ago