|

Okan Bayülgen'e bir darbe daha

Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul dizisine 'Yılın Dizisi' unvanı verilmiş ancak konuşmalarına izin verilmeyerek skandal bir davranış sergilenmişti. Durumu telafi etmek için mikrofonu eline alan programın sunucusu Okan Bayülgen, daha büyük bir skandala imza atarak diziyle dalga geçti. Bu olay üzerine Kanal D'deki programı yayından kaldırılan sunucuya bir tepki de reklam sektöründen geldi. Bayülgen'in seslendirme yaptığı marka anlaşmayı iptal etti.

Yeni Şafak
10:04 - 4/12/2016 Pazar
Güncelleme: 10:11 - 4/12/2016 Pazar
Diğer
Okan Bayülgen'in programından sonra reklam anlaşması da iptal oldu.
Okan Bayülgen'in programından sonra reklam anlaşması da iptal oldu.

Okan Bayülgen, 43'üncü Altın Kelebek Ödül töreninde 'Diriliş Ertuğrul' dizisi ile ilgili sözleri nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu. 'Yılın Dizisi' unvanı verilen ekibin konuşmasına izin verilmemesi de özellikle dizinin hayranları tarafından günlerce eleştirildi. Vatan'ın haberine göre; 'Diriliş Ertuğrul' hakkında tepki çeken bir konuşma yapan ödül töreninin sunucusu Okan Bayülgen'in, Kanal D'de ekrana gelmesi beklenen yeni şov programı yayına başlamadı. Kanalın, halkın tepkisinden çekindiği gerekçesiyle programı iptal ettiği ileri sürüldü.

Okan Bayülgen'e bir darbe de Reklam sektöründen geldi. İddiaya göre; seslendirme yaptığı marka, ünlü şovmenin reklam anlaşmasını iptal etti. Kanal D Okan Bayülgen'in üstünü çizdi



Diriliş izleyicileri Okan Bayülgen'e cevap verdi


#Okan Bayülgen
7 yıl önce