|

Otizimli ikizlerin annesi de Cumhurbaşkanı'nın davetlisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dünya Kadınlar Günü resepsiyonu için birçok ilden davet ettiği kadınlar arasında Manisa'da otistik ikizlerine bakan Saadet Şenaroğlu da yer aldı.

Yeni Şafak
16:20 - 6/03/2016 Sunday
Güncelleme: 14:22 - 6/03/2016 Sunday
AA

Manisa'da otistik ikizlerine bakan Saadet Şenaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dünya Kadınlar Günü resepsiyonuna davet ettiği kadınlar arasında da yer aldı.



Kurucusu ve başkanı olduğu dernekle kentteki tüm otizm hastalarına ve ailelerine destek sağlayarak otistik ikizlerine tek başına bakan Saadet Şenaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla vereceği resepsiyona davet edilmesinin heyecanını yaşıyor.



AA'nın "Manisalı annenin otizmle mücadelesi" haberiyle yaşam hikayesini gündeme getirdiğini ifade eden Şeranoğlu, 8 Mart resepsiyonuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'yı temsilen davet almasının kendisini mutlu ettiğini belirtti.



"Her kadın özeldir, her anne değerlidir. Onları temsilen Manisa'da engellilerle ilgili yaptığımız çalışmaları ve ikiz engelli evladımla verdiğim mücadeleyi göz önüne alarak bu resepsiyona davet edilmem beni onurlandırdı" ifadelerini kullanan Şeranoğlu, 8 Mart'ın doğum günü olmasından dolayı daveti aynı zamanda doğum günü hediyesi olarak gördüğünü vurguladı.



Şeranoğlu, "Türkiye nereden nereye geldi. Eskiden kadınlar birçok alanda geri planda tutulurken şimdi ise bir Cumhurbaşkanı tarafından davet ediliyoruz. Çok mutluyum. Hele ki 8 Mart'ın da doğum günüme gelmesinden dolayı da ayrı bir heyecan yaşıyorum. Orada sadece engelli temsilcisi olmayacağım tüm Manisalıları tüm emekçi kadınları temsil etmenin gururunu taşıyacağım" dedi.

#manisa
#otizm
#Saadet Şeranoğlu
8 years ago