|

Özgürlüğün Sesi Bilal-i Habeşi 26 Mayıs'ta vizyonda

Hollywood'da büyük bir animasyon ekibi tarafından hazırlanan ve ilk Ezan'ı okuyan Bilal-i Habeşi'nin hayatının konu edildiği animasyon filmde seslendirme tamamlandı. Ramazan Ayı ile birlikte vizyona girecek filmde; ‘‘Bilal’’ karakterini “Diriliş” Ertuğrul dizisi ile Türk izleyicininin gönlünde taht kurmuş olan usta oyuncu Engin Altan Düzyatan seslendirdi. Animasyon film, 26 Mayıs'ta vizyona girecek.

Yeni Şafak
11:55 - 10/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:58 - 10/05/2017 Çarşamba
Diğer
Animasyon film, 26 Mayıs'ta vizyona girecek.
Animasyon film, 26 Mayıs'ta vizyona girecek.

Dünyanın en güçlü yapım şirketlerinden Barajoun’un 30 Milyon dolar bütçesi ve Walt Disney ve Pixar’dan toparlayarak oluşturduğu 250 kişilik Hollywood’un dev animasyon ekibi ile 3 yıllık sürede ürettiği yeni yapımı olan ‘‘Özgürlüğün Sesi BİLAL’’ Mayıs ayı sonunda Ramazan ayı ile birlikte gösterime giriyor.

Ezanı ilk okuyan Müslüman

Üretim sürecinde tüm dünyada büyük ses getiren bu muhteşem animasyon filmin senaryosu, 1400 yıl önce yaşamış bir kahramanın gerçek hayat hikayesinden yola çıkarak yazıldı. Hollywood Senaryo ekibinin yaklaşık 2 yıllık ön hazırlık çalışması sonucu kaleme aldığı ‘Bilal’; İslam Aleminde Ezan’ı ilk okuyan Müslüman olarak bilinen Bilal-i Habeş’in çocukluğu ile başlayan ve ömür boyu sürecek olan özgürlük ve inanç mücadelesinin muhteşem bir hikaye ve teknik ile beyazperdeye aktarıldı.

BİLAL’ filmi, 1400 yıl öncesinden günümüze verdiği mesajlarla, yeryüzünde yaşayan tüm insanlığa; inanç, eşitlik ve özgürlüğün önemini bir kez daha anımsatacak…



#​Özgürlüğün Sesi Bilal-i Habeşi
#Bilal-i Habeşi
#Engin Altan Düzyatan
7 yıl önce
default-profile-img