|

Paul Walker'ın kızının Porsche'ye açtığı dava sonuçlandı

2013 yılında aşırı hız yüzünden yaptığı kazada hayatını kaybeden Paul Walker'ın kızı Meadow Walker'ın Porsche'ye açtığı dava 4 yılın ardından sonuçlandı. Meadow Walker ve Porsche yetkilileri anlaşmaya vardı. Anlaşmanın şartları ise gizli tutuluyor.

Yeni Şafak
13:52 - 27/10/2017 Cuma
Güncelleme: 14:57 - 27/10/2017 Cuma
Diğer
Paul Walker, 2013 yılında Porsche marka arabasıyla trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti.
Paul Walker, 2013 yılında Porsche marka arabasıyla trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti.

Paul Walker, Hızlı ve Öfkeli serisinde canlandırdığı Brian O’Conner rolü ile dünya çapında bir üne kavuşmuş ve milyonlarca hayran kazanmıştı. Sevilen oyuncu, 2013 yılında geçirdiği trafik kazası ile hayatını kaybetti.

Fakat Paul Walker’ın kızı Meadow Walker, babasının ölümünün ardından Porsche’yi sorumlu tuttu. Ünlü otomobil üreticisini mahkemeye veren kadının iddiasına göre 605 beygir gücündeki araçta yeterli güvenlik önlemi bulunmuyordu. Meadow Walker’a göre babası Paul Walker, kaza esnasında değil, hatalı emniyet kemeri yüzünden araçtan çıkamadığı için hayatını kaybetti.


Anlaşmaya vardılar

Webtekno'nun haberine göre, Porsche ise Paul Walker’ın tüm risk ve tehlikeleri bilerek, gönüllü olarak 2005 model Carrera GT’yi kullandığını söyledi.

Yargı süreci ile ilgili Amerikan yerel basınında yapılan açıklamaya göre Porsche ve Meadow Walker arasında anlaşma sağlandı. Yapılan anlaşmanın detayları ve içeriği mümkün olduğunca gizlenmeye çalışılsa da tahminler taraflar arasında maddi bir anlaşmanın yapıldığı yönünde.

#Porsche
#Paul Walker
#Hızlı ve Öfkeli
6 yıl önce