|

'Payitaht Abdülhamid' için geri sayım

Sultan 2. Abdülhamid Han’ın padişahlığının 20'nci yılından itibaren anlatılacağı 'Payitaht Abdülhamid' dizisi 24 Şubat tarihinde TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Bülent İnal'ın 'Abdülhamid Han'ı canlandıracağı dizide birçok ünlü isim rol alıyor.

Yeni Şafak
13:55 - 13/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:04 - 13/02/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Dizinin baş rolünde 'Bülent İnal' yer alıyor.
Dizinin baş rolünde 'Bülent İnal' yer alıyor.

1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalan Sultan 2. Abdülhamid Han'ın hayatının kaleme alındığı “Payitaht Abdülhamid” dizisi dev kadrosu ve ES Film imzasıyla Şubat ayında TRT1 ekranlarında başlıyor. Çekimlerine Kocaeli Seka Film Platolarında başlanan dizinin, yönetmen koltuğunda “Kurtlar Vadisi”, “Elveda Rumeli” gibi başarılı dizi projeleriyle tanıdığımız Serdar Akar oturuyor.



Oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer aldı


Sultan Abdülhamid Han karakterini ise, “Ihlamur Altında”, “Tatar Ramazan”, “Bir Çocuk Sevdim”, “Babam ve Ailesi” ve en son TRT'nin mini dizisi “Son Destan” gibi projelerde seyircinin severek izlediği Bülent İnal üstleniyor.



Dizi, oyuncu kadrosunun yanı sıra, dekorları, kostümleri ve gerçek mekanlarıyla da göz kamaştırıyor. Bülent İnal'ın '2. Abdulhamid'i canlandıracağı dizide Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal ve Umut Kurt gibi isimler yer alıyor.



Dizinin ilk bölüm fragmanı:



'Payitaht Abdülhamid'den ilk görüntüler

#Payitaht Abdülhamid
#Abdülhamid Han
#Bülent İnal
#TRT 1
7 yıl önce