|

Recep İvedik 5 kuyruğu kavga çıkardı

İstanbul Maltepe'de bir AVM'de, Recep İvedik 5 filmini izlemek isteyenler arasında bilet kavgası çıktı. Bilet almak için sıra bekleyen iki kişi yoğunluk sırasında yaşanan arbede sonrası kavgaya tutuştu. Daha sonra silahların çekildiği kavgada olay bomba ihbarına kadar vardı.

Yeni Şafak
11:12 - 20/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:13 - 20/02/2017 Pazartesi
Diğer
Recep İvedik 5'in kuyruğunda bekleyenler kavgaya tutuştu.
Recep İvedik 5'in kuyruğunda bekleyenler kavgaya tutuştu.

Maltepe'de dün bir alışveriş merkezinde sinema katında yaşanan bir kavganın ardından büyük panik yaşandı. Kavganın silahlı olduğu ihbarı üzerine alışveriş merkezine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.



Recep İvedik 5 kuyruğunda kavga


Recep İvedik 5 izlemek için bilet kuyruğuna giren iki kişi arasında kavga çıktı. Taraflardan birinin silah çekmesi üzerine büyük panik yaşanırken, ihbar üzerine alışveriş merkezine çok sayıda polis sevk edildi.



Kavga sonrası bomba ihbarı


Polisin gelişiyle birlikte ortaya atılan "bomba var" söylentisi büyük paniğe neden oldu. Alışveriş merkezi boşaltılırken bazı vatandaşların büyük korku yaşadığı görüldü. İhbarla birlikte olay yerine gelen polis ise alışveriş merkezinde araştırma yaptı. Polis ekipleri kimsenin yaralanmadığı kavgaya karışan şahısları tespit etmeye çalışırken kısa süreli paniğin ardından alışveriş merkezindeki hareketlilik sona erdi.











#Recep İvedik 5
7 yıl önce