|

'Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi' vizyonda

Gareth Edwards'ın yönettiği, Ölüm Yıldızı'nın planlarını çalmayı görev edinen bir grubun mücadelesini ele alan 'Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi, vizyona girdi.

Yeni Şafak
10:25 - 14/12/2016 Çarşamba
AA
'Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi' vizyona girdi.
'Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi' vizyona girdi.

Gareth Edwards'ın yönettiği ve Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn ile Donnie Yen'in oynadığı 'Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi' vizyona girdi.



Lucas Film'in yeni ara dönem filmlerinden ilki olarak lanse edilen 'Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi', bir grup beklenmedik kahramanın, imkansız görünen 'Ölüm Yıldızı' planlarını çalma görevi için bir araya gelmesini konu alıyor.



Kahramanlardan oluşan ekibin mücadelesini merkezine alırken 1977 tarihli Star Wars: Episode IV'ün öncesine dönen fantastik macera türündeki film, özetle şöyle:



"Bir grup beklenmedik kahraman, imparatorluğun en büyük imha silahı olan Ölüm Yıldızı planlarını çalma görevi için bir araya gelir. Star Wars zaman tünelindeki bu kilit olay, sıradışı şeyler yapmayı seçen sıradan insanları bir araya getirir ve bu şekilde kendilerinden daha büyük bir amacın parçası haline gelirler."



Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi


















#Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
#Gareth Edwards
#Felicity Jones
#Diego Luna
#Ben Mendelsohn
#Donnie Yen
7 yıl önce