|

Sabah marangoz öğleden sonra DJ

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaşayan ve "DJ Falko" olarak tanınan Hüseyin Meşin, 30 yıldır sürdürdüğü baba mesleği marangozluğun yanında 23 yıldır DJ'lik yapıyor. Meşin, 2 işi de birlikte yapmanın kendisine huzur verdiğini söylüyor.

Yeni Şafak
11:50 - 26/09/2017 Salı
Güncelleme: 12:00 - 26/09/2017 Salı
AA
30 yıldır sürdürdüğü baba mesleği marangozluğun yanında 23 yıldır DJ'lik yapıyor.
30 yıldır sürdürdüğü baba mesleği marangozluğun yanında 23 yıldır DJ'lik yapıyor.

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaşayan ve "DJ Falko" olarak tanınan 50 yaşındaki Hüseyin Meşin, 30 yıldır yürüttüğü baba mesleği marangozluğun yanı sıra DJ'lik yapıyor.

Marangoz atölyesinde ilk günlerinden bu yana müziği hiç eksik etmediğini anlatan Meşin, "Çalışırken müzik dinlerim. Müzik çok hoş gelirdi hiç tarz ayırmam. İnsanlara kulağa hoş gelen müzikleri kafamda, hafızamda biriktiriyordum." dedi.

23 yıldır DJ'lik yapıyor

Meşin, 1994'ten beri de müzikle ilgilendiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Kum plaj bölgesinde arkadaşlarım işletmecilik yapmaya başladı. Benim de müziğe olan ilgimden dolayı arkadaşlarımdan gelen DJ'lik teklifini kabul ederek işe başladım. Tesisatımızı aldık, başladık ufaktan ufağa. 23 yıldır da kesintisiz olarak her yaz DJ'lik yapıyorum. Kışları da istek üzerine özel programlarda DJ'lik yapıyorum."

'İki işimi de aksatmadım'

Bu mesleğinin sonunun olmadığını babadan kalma marangozluğa her zaman devam edeceğini dile getiren Meşin, "Genellikle yazın öğleye kadar marangozluk, öğleden sonra da DJ'lik yapıyorum. Bu dönemlerde de işlerimiz devam ediyor. İki işimi de aksatmadım. İki işi birlikte götürdüğüm zaman daha huzurlu oluyorum. Atölyede müzik beni motive ediyor. Çalışmama yansıyor bu. En azından kafam rahat oluyor. Bu yaştayım ama dinç duruyorum bunu da müziğe borçluyum" dedi.


#Yalova
#Çınarcık
#Kum plaj
#DJ
7 yıl önce