|

Şafak Sezer'den iyi haber var

Geçtiğimiz günlerde sinir krizi geçiren ve götürüldüğü hastaneyi birbirine katan oyuncu Şafak Sezer, bu sabah tedavi gördüğü ruh hastalıkları hastanesinden kaçmaya çalışmıştı. Çıkan haberler üzerine ünlü oyuncunun rol arkadaşı Serkan Şengül, Şafak Sezer ile çekildiği fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşarak altına "Eskisinden daha güçlüyüz" yazması dikkat çekti.

Yeni Şafak
16:38 - 2/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 16:46 - 2/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Şafak Sezer yaklaşık 2 hafta önce bir hastane lobisinde sinir krizi geçirip hastanede olay çıkarmıştı.
Şafak Sezer yaklaşık 2 hafta önce bir hastane lobisinde sinir krizi geçirip hastanede olay çıkarmıştı.

20 Nisan'da İstanbul'daki evinde sinir krizi geçiren ve apar topar hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Şafak Sezer'in eşiyle tartıştığı için sinir krizi geçirdiği söylenmişti. Sonrasında açıklama yapan Şafak Sezer'in abisi Ozan Kaçmaz, Sezer'in çok yakın bir arkadaşının vefatından dolayı üzüldüğünü ve etkilendiği için sinirlerine hakim olamadığını ifade etti.



Doktorların Sezer'e 2 hafta daha hastanede yatması gerektiğini söylemesi üzerine ünlü oyuncu hastaneden çıkmak istedi. Bu sabah hastane görevlisinin denetimi altında bahçeye yürüyüşe çıkan Sezer, yanındaki kişiyi birden iterek koşmaya başladı fakat görevlilerin yakalamasıyla kaçmayı başaramadı.



Sabah çıkan haberlerden sonra Şafak Sezer'den iyi haber geldi. Kolpaçino filminde rol arkadaşı olan Serkan Şengül, Instagram hesabından Sezer'le beraber çekildikleri bir fotoğrafı paylaştı. Şengül, paylaştığı fotoğrafın altına "Eskisinden daha güçlüyüz" yazdı.



İşte o paylaşım:















#Şafak Sezer
8 yıl önce