|

Şafak Sezer'den meslektaşlarını kızdıracak sözler

Şafak Sezer, yeni filmi Ketenpere'nin setinde konuştu. Oyunculuk dışında faklı meslek gruplarıyla çalışmayı sevdiğini söyleyen Sezer, "Oyuncu arkadaşlarım kusura bakmasın ama oyunculuk dışında mesleğe sahip kişiler daha inandırıcı olduğu için sinemada daha başarılı oluyorlar" dedi.

Yeni Şafak
15:14 - 18/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:15 - 18/09/2017 Pazartesi
Diğer
​Şafak Sezer, Hakan Ural ve Elif Erdoğan’ın başrolünü paylaştığı ‘Ketenpere’ filminin çekimleri İstanbul’da devam ediyor.
​Şafak Sezer, Hakan Ural ve Elif Erdoğan’ın başrolünü paylaştığı ‘Ketenpere’ filminin çekimleri İstanbul’da devam ediyor.

Şafak Sezer, Hakan Ural ve Elif Erdoğan’ın başrolünü paylaştığı ‘Ketenpere’ filminin çekimleri İstanbul’da devam ediyor.

Cem Yılmaz’ın, ‘Arif V 216’ filminden önce vizyona gireceklerini söyleyen Sezer, aralarındaki rekabetle ilgili sorulara, “Gişede de onlarla çarpışacak bir durumumuz yok. Bizim hikayemiz başka, onların hikayesi başka” şeklinde konuştu.

Filmde ünlü oyuncuların yanı sıra başka meslek gruplarından oyunculara da rol veren Sezer, “Oyuncu abilerim kızmasın ama kendi arkadaşlarımla çalışmak hoşuma gidiyor. Tanınmamış kişilerle çalışmak hikayenin kaldırabileceği bir durum, çok da güzel uyuyor. Daha gerçekçiler, inandırıcı oluyor” sözlerini kullandı.

#​Şafak Sezer
#Ketenpere
7 yıl önce