|

Sağlık Bakanlığı: 78 yaralı var

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Cizre'de gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Bu saldırıların Türkiye'nin kalkınma hamlesine karşı yapıldığını söyleyen Bakan Akdağ, "Türkiye'nin huzura koşmasını kimse engelleyemeyecek" diye konuştu. Bakan Akdağ, 4'ü ağır 78 yaralının olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
10:35 - 26/08/2016 Cuma
Güncelleme: 12:17 - 26/08/2016 Cuma
Yeni Şafak

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Cizre'de gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Milletçe, siyasi parti gözetmeksizin herkesin bu saldırılara karşı birlik olmasını söyleyen Bakan Akdağ şöyle konuştu:



"Cizre'de şehitlerimiz var. 4'ü ağır 78 yaralı var. Şehit sayısı ile şu anda size net bilgi veremem Şırnak Valiliği size net bilgiyi verecek. Biz Sağlık Bakanlığı olarak bu gibi durumlarda daha çok yaralılarla ilgileniyoruz.Helikopter ambulanslarımız anında olay yerine gittiler. Umut ediyorum ki şehit sayımız artmaz ama söylediğim gibi bütün bu saldırılar Türkiye'nin kalkınma hamlesini Türkiye'nin huzura koşmasını engelleyemeyecek. Milletçe birlik içerisinde bu saldırılara karşı durmalıyız. Kim hangi siyasi partiden olursa olsun çok küçük marjinal gruplar haricinde birlikte dayanışmamızı gösteriyoruz."




#Recep Akdağ
8 yıl önce