|

Şahan Gökbakar Azerileri kızdıran sahnenin tamamını yayınladı

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 'Recep İvedik 5' filminin fragmanından sonra tartışmalar dinmedi. Filmde yer alan boks sahnesindeki Azerbaycan ve Türk sporcuların diyaloğu özellikle Azeriler tarafından özellikle sosyal medyada eleştirildi. Şahan Gökbakar, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak sahnenin tamamını yayınladı.

Yeni Şafak
10:50 - 18/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:08 - 19/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak
"Recep İvedik 5" filmindeki boks sahnesiyle ilgili birçok eleştiri yapıldı.
"Recep İvedik 5" filmindeki boks sahnesiyle ilgili birçok eleştiri yapıldı.

Recep İvedik serisinin beşinci filmi Şubat ayında vizyona girecek. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmandaki görüntüler izleyiciyi hem şaşırttı hem üzdü. Boks maçından bir sahnede karşı karşıya gelen Türk ve Azeri sporcu arasındaki diyalog Azeriler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Sahnede, Azeri sporcunun "Men seninle ceng elemeye gelmişem" demesi üzerine Recep İvedik karakterinin oynadığı Türk sporcu, "Ben de senin ağzını burnunu kırmaya gelmişem" diye cevap verdi.



Sosyal medyada gelen eleştiriler sonrası gözler Şahan Gökbakar'a çevrildi. Gökbakar, sahnenin tamamını sosyal medya hesabından yayınlayarak, "Biz üzmek için değil güldürmek için varız. Bizde gardaş ülkemize yanlış olmaz. Fragmanda aksiyonu sebebiyle sadece son bölümünü paylaştığımız boks sahnesini başka yönlere çekmeye çalışanlar olmasın diye filmdeki halini paylaşıyoruz. Recep İvediğin ağzından dökülenler neymiş? Azerbaycan'daki sevenlerimize kavuşmaya can atıyorum. Hepinizi seviyorum" dedi.Şahan Gökbakar tarafından yapılan o paylaşım: Video: Şahan Gökbakar, eleştirilen sahnenin tamamını yayınladıAzerbaycan'dan şikayet edildiAK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar da 'Recep İvedik 5' filmine tepki gösterdi.Ünüvar, fragmanı izleyen Azerbaycan'daki çok sayıdaki dostunun, kendisine ulaşarak rahatsızlıklarını ilettiğini söyledi. Türkiye ile Azerbaycan arasında; aynı dil, din, kültür, tarihi doku ve gönül coğrafyasından gelmenin verdiği bir dostluk ve kardeşlik olduğunu vurgulayan Ünüvar, "Bir film sahnesi ile bu dostluk bozulur mu? Bozulmaz ama niçin böyle bir film sahnesinde birbirimizi rahatsız edecek, kıracak bir diyalog, sahne olsun. Açıkcası oradaki diyaloglardan rahatsız oldum. Siz güldürmeyi amaçlıyor olabilirsiniz, belki buna gülen bir iki kişi de olabilir ama buna üzülen insan sayısı çok daha fazla olacaktır" değerlendirmesini yaptı.Filmin fragmanında yer alan ve Azerbaycan halkını kızdıran bölüm: Video: Recep İvedik 5'te Azerileri kızdıran sahne Recep İvedik 5'in tarihi belli oldu

#Şahan Gökbakar
#Recep İvedik
#Recep İvedik 5
#Azerbaycan
#Azeri
#Aygün Attar
#AK Parti
#Adana
#Necdet Ünüvar
7 yıl önce