|

Şahan Gökbakar o sahneyi filmden attı

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 'Recep İvedik 5' filminde yer alan boks sahnesindeki Azerbaycan ve Türk sporcuların diyaloğu özellikle Azeriler tarafından sosyal medyada eleştirildi. Azerbaycan halkından birçok tepki gelen sahneyle ilgili Şahan Gökbakar bir adım attı. Ünlü komedyen sahneyi filmden çıkardığını açıkladı.

Yeni Şafak
09:53 - 19/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:02 - 19/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Şahan Gökbakar, eleştirilen sahneden Azeri bir sporcu ile karşı karşıya geliyor.
Şahan Gökbakar, eleştirilen sahneden Azeri bir sporcu ile karşı karşıya geliyor.

Recep İvedik serisinin beşinci filmi Şubat ayında vizyona girecek. Boks maçından bir sahnede karşı karşıya gelen Türk ve Azeri sporcu arasındaki diyalog Azeriler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Sahnede, Azeri sporcunun "Men seninle ceng elemeye gelmişem" demesi üzerine Recep İvedik karakterinin oynadığı Türk sporcu, "Ben de senin ağzını burnunu kırmaya gelmişem" diye cevap verdi. Eleştirilen sahneyle ilgili Gökbakar, sosyal medya hesabından tüm diyaloğun yer aldığı sahneyi yayınladı.



Eleştirileri dindirmeyen bu adımdan sonra Şahan Gökbakar pes etti. Ünlü komedyen o sahneyi filminden çıkardığını sosyal medyadan duyurdu.



Gökbakar sahneyi kaldırdığını açıkladığı videoda, ""Azerbaycan Türkü kardeşimin hoşnutsuzluğu gönlümü yaralar. Seve seve sahneyi çıkartıyorum. Bu kardeşliğimin, dostluğumun mertçe kanıtı olsun. Art niyetli insanların da oyunu bozulsun" diye konuştu.



İşte Şahan Gökbakar'ın o paylaşımı:










Filmin fragmanında yer alan ve Azerbaycan halkını kızdıran bölüm:



Video: Recep İvedik 5'te Azerileri kızdıran sahne

#Recep İvedik
#Şahan Gökbakar
7 yıl önce