|

Şahan'dan bayram hediyesi: Biletler 7 lira!

Togan Gökbakar'ın yönettiği ve Şahan Gökbakar, Orkan Varan ile Deniz Ceylan'ın oynadığı Recep İvedik serisinin 5. filmi Recep İvedik 5 yeniden vizyona girdi. Haberi sosyal medyadan duyuran Gökbakar, "Benden size bayram hediyesi. 7 liraya gidin bol bol gülün bu bayramda" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
12:14 - 24/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:22 - 24/06/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Recep İvedik serisinin 5. filmi Recep İvedik 5 yeniden vizyona girdi.
Recep İvedik serisinin 5. filmi Recep İvedik 5 yeniden vizyona girdi.

Şahan Gökbakar, Orkan Varan ile Deniz Ceylan'ın oynadığı Recep İvedik serisinin 5. filmi Recep İvedik 5 yeniden vizyona girdi.

16 Şubat'ta vizyona giren ve vizyona girer girmez 'En iyi açılış yapan film', 'En iyi ilk, ikinci, üçüncü ve dördüncü hafta rekorları' ve en sonunda da 'Tüm zamanların en çok izlenen filmi' rekorlarını kıran Recep İvedik 5, bugünden itibaren yeniden beyazperdedeki yerini alacak.


Biletler 7 lira!
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Gökbakar, "Bayram hediyesi benden size. "Çok pahalıydı biletler izleyemedik" diyenlere 100 salonda tekrar gmsterime sokuyorum fiimi. 7 liraya gidin bol bol gülün bu bayramda. Türkiye'nin uzak ara en çok izlenen filminde doya doya kahkaha atın. Şimdiden iyi bayramlar" ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar'ın Instagram gönderis
i:

#Recep İvedik
#REcep İvedik 5
#Şahan Gökbakar
7 yıl önce