|

'Şampuanı Trabzon ekmeğine sürüp yiyoruz'

Acvit Kozmetik CEO'su İsmail Çetin, ürettikleri şampuanın doğallığını kanıtlayabilmek amacıyla "Trabzon ekmeğine sürüp yiyoruz" dedi.

Yeni Şafak
16:08 - 31/05/2016 Salı
Güncelleme: 16:30 - 31/05/2016 Salı
IHA
Acvit Kozmetik CEO'su İsmail Çetin, ürettikleri şampuanın doğallığını kanıtlayabilmek için Trabzon ekmeğine sürüp yediklerini söyledi.
Acvit Kozmetik CEO'su İsmail Çetin, ürettikleri şampuanın doğallığını kanıtlayabilmek için Trabzon ekmeğine sürüp yediklerini söyledi.

Acvit Kozmetik CEO'su İsmail Çetin, ürettikleri şampuanın doğallığını kanıtlama amacıyla yediklerini söyledi. Çetin konuyla ilgili olarak "Artık insanımız doğal kozmetik ürünlerini tercih etmeye başladı. Bizde Acvit olarak çevre dostu doğal ürünlere imza atmaktayız. Hem insanımızın cildine faydalı olmak, hem de sosyal sorumluluk kapsamında doğaya zarar vermemek adına ürünlerimizi üretiyoruz. Doğal ürünlerin başrol oyuncusu Polifenol teknolojisi ile ürettiğimiz ürünlerden bazılarını doğallığını ortaya koymak adında Trabzon ekmeğinin üzerine sürüp yiyoruz" dedi.



Çetin, şunları söyledi: “Herkes ürünüm doğal diyerek piyasaya sürüyor. Biz siyah maske ve Bioro Siyah Şampuanı yiyoruz. Doğal diyenler yesinler de doğallığını ispatlasınlar da görelim. Bir fide düşünün biz bu fideyi ektik diğer şampuanların yaptığı şey bu fidenin sadece yaprağına su vermektir. Yalnızca yaprağa su verirsek fide ölür. Bizim ürettiğimiz şampuan ise fidenin altındaki toprağa su vermektir. O zaman ağaç yeşererek büyür. Saçın dibi güçsüz olursa saç kendini bırakır dökülür. Aslında saç dökülmesi diye bir şey yoktur. Saçın deriden ayrılması vardır. İşte diğer şampuanlar sadece saçı yıkıyor. Önemli olan saç diplerini güçlendirmektedir. Her doğal diyene kulak asmayın, doğal olan yenilebilir. Doğal diyenlere, “Eğer doğalsa yiyin de görelim" deyin. Göreceksiniz yiyemeyecekler."









#Kozmetik
#Şampuan
#Trabzon ekmeği
8 yıl önce