|

Seda Sayan: Başka formatlar bulacağız

'Evlilik programları yasaklanacak' haberlerinden sonra Seda Sayan'dan ilk açıklama geldi. İzdivaç programı sunucusu olan Sayan, kaldırılırsa farklı formatlar arayacaklarını söyledi. "Esra'yla da konuşuyorum o da bilmiyor. Kaldırıldıysa da başka işler yapacağız" diye konuştu.

Yeni Şafak
16:31 - 1/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 16:41 - 1/05/2017 Pazartesi
Diğer
Seda Sayan ve Uğur Arslan da izdivaç programı sunuyor.
Seda Sayan ve Uğur Arslan da izdivaç programı sunuyor.
Evlilik programlarının en son yayınlanan KHK ile yasaklandığı iddiaları gündemin zirvesindeki yerini koruyor. İddiaları haber siteleri ve sosyal medya üzerinden takip eden vatandaşların bir kısmı evlilik programlarının kaldırılmasına destek veriyor. RTÜK yetkilileri programların kaldırılmadığını ancak yayın ihlali yaşandığı takdirde lisanslarının iptal edileceğini açıkladı.

İzdivaç programı sunan ünlü şarkıcı Seda Sayan konuyla ilgili açıklama yaptı. Sayan, “Bize önce ‘yasaklandı’ dediler, sonra ‘Yok sizi kapsamıyor’ dediler. Ne olduğunu ve ne olacağını bilmiyoruz. Esra'yla da konuşuyorum o da bilmiyor. Kaldırıldıysa da başka işler yapacağız. Esra da televizyoncu ben de televizyoncuyum. Kısmet artık. Ne yapalım, kaldırıldıysa başka formatlar bulacağız” dedi.

#SEda Sayan
#Zuhal Topal
#Esra Erol
#RTÜK
#KHK
7 yıl önce