|

Seda Sayan'dan tesettür polemiği

Ece Erken'in tesettür denemesinin ardından Seda Sayan, daha önce canlı yayında tesettüre girdiği için kendisine ceza kesen RTÜK'e seslendi.

Yeni Şafak
09:48 - 27/03/2016 Pazar
Güncelleme: 11:04 - 27/03/2016 Pazar
Yeni Şafak

Ece Erken, geçtiğimiz günlerde TRT 1'de sunduğu "İyi Fikir" programında tesettüre girmişti. Programda modacı Reyhan Turhan'ı ağırlayan Ece Erken, baş bağlama tekniklerini kendi üzerinde gösterilmesini istedi. Daha sonra ise yayında çekilen pozunu sosyal medyadan paylaştı. Takipçilerinden gelen tepkiler üzerine sunucu."Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. İsteyen kapanır, isteyen kapanmaz" yazdı.



Seda Sayan, Ece Erken'in canlı yayında tesettüre girme ve türban bağlama örnekleri göstermesinin ardından Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) sert tepki gösterdi ve Ece Erken'i RTÜK'e şikayet etti.



Seda Sayan ceza almıştı


Seda Sayan 2006 yılında canlı yayında deneme amaçlı tesettüre girmiş ve RTÜK'ten ceza almıştı.



TRT 1 ekranlarında yayınlanan programında Ece Erken de aynısını yapıp tesettüre girince Seda Sayan Instagram hesabından aldığı bu cezayı hatırlattı.



İşte Seda Sayan'ın Instagram'da yazdıkları...



"10 YILDA NE DEĞİŞTİ? 10 YIL ÖNCE BEN CANLI YAYINDA TESETTÜRE GİRDİĞİMDE ORTALIK AYAĞA KALKTI VE RTÜK CEZA KESTİ!!ŞİMDİ TAKİP EDİYORUM ACABA TEK DERDİNİZ VE TAKİP ETTİĞİNİZ BENMİYİM!!RTÜK'E SORUYORUM ACABA BANA KESTİĞİN CEZAYI TRT'YE VE ECE ERKEN'E KESEBİLECEKMİSİN?TAKİP EDİYORUM HEP BERABER GÖRECEĞİZ!!"















#Seda Sayan
#Ece Erken
#canlı yayın
#tesettür
#RTÜK
#ceza
#sitem
8 yıl önce