|

Şehitten yürek dağlayan paylaşım

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit olan polis Serdal Toprak'ın sosyal medya hesabındaki terör paylaşımı dikkat çekti.

Yeni Şafak
23:42 - 23/11/2015 Pazartesi
Güncelleme: 21:47 - 23/11/2015 Pazartesi
IHA

Şehit polis memuru Serdal Toprak'ın, kendi sosyal medya hesabından, İstanbul'un ara sokaklarında çekilmiş, elinde silah ve tüfek bulunan yüzü maskeli iki teröristin fotoğrafı ile birlikte, “Polisi suçlayan namussuzlar nerde? İşte cici çocuklarınız, işte ekmek almaya giden DHKPC'liler” yazan bir paylaşım yaptığı görüldü.



Paylaşımdaki fotoğrafta, “Bu kare Afrika'da bir kabilede çekilmedi, Türkiye Cumhuriyeti'nde çekildi” ibaresi de yer aldı. Aynı saldırıda ağır yaralanan ve hayati tehlikesi süren polis memuru Sinan Şengül'ün de kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım duygulandırdı. Şengül'ün paylaşımında ise şehit polis Samet Kırcalı'nın eşi Duygu Kırcalı'nın, cenaze töreninde Cumhurbaşkanlığı çelengini taşıyan ve ağlayan polise, “ağlama boncuk gözlüm, sevindirme onları” diyerek, polisin göz yaşlarını sildiği fotoğraf ve haber yer aldı.





Öte yandan şehit polis memurunun Malatyalı olduğu, evli ve bir çocuk babası olduğu belirtilirken, yaralı polis memuru Sinan Şengül'ün ise 2 yıl önce evlendiği ve eşinin isminin Gülizar olduğu öğrenildi.











#şehit
#polis
#şanlıurfa
8 yıl önce