|

Sinan Akçıl 15 Temmuz lincini affetmedi

Sinan Akçıl “Bizim kendisiyle sözleşmemiz yoktu” diyen Hayrabolu Belediye Başkanı’na cevap verdi, "Konserim haftalar öncesinden belliydi. Elimde belgeler var, konu hukuk yoluyla çözülecek" ifadeleriyle cevap verdi.

Yeni Şafak
10:41 - 27/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:46 - 27/07/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Sinan Akçıl, konserinin 15 Temmuz videosu nedeniyle iptal edildiğini iddia etmişti.
Sinan Akçıl, konserinin 15 Temmuz videosu nedeniyle iptal edildiğini iddia etmişti.
Ünlü şarkıcı
Sinan Akçıl
, hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz'un yıldönümü için yapılan etkinliklere destek olduğu için CHP'li Hayrabolu Belediyesi'nin konserini iptal ettiğini duyurmuştu. Bunun üzerine
Hayrabolu Belediye Başkanı
Fehmi Altayoğlu "Bizim Sinan Akçıl ile sözleşmemiz yoktu" açıklamasını yaptı. Akçıl, bu açıklamaya sosyal medyada ateş püskürdü:

"Sayın Hayrabolu Belediye Başkanı basın toplantısında beni yalanlamış. Gerçekleri öğrenmek isteyen varsa konserin organizatörünü Neptun Alp'ten gereken bilgiyi öğrenebilir. Haftalar öncesinden belli olan konserimin, milletim için yer aldığım video yüzünden iptal edildiği bizzat tarafıma iletilmiştir. Her türlü yazışma ve belge menajerim Tülay Özçelik'te mevcut. 1.5 ay önce 10 Ağustos konseri takvime eklenip paylaşılmıştır. Üstelik bu olayı Ankara konserleri için büyüttüğümü söyleyecek kadar küçük bir düşünce yapısını Allah kimseye vermesin. Konu hukuk yolunda sonuç bulacaktır. Ne mutlu Türküm diyene ve ne mutlu doğruyu söyleyene."

Sinan Akçıl Instagram hesabından şu gönderiyi paylaştı:


#Sinan Akçıl
7 yıl önce