|

"Sinan Çetin Şahan'ı istemedi"

Adanalı, Aşk Tutulması gibi bir çok film ve dizide rol alan ünlü oyuncu Murat Akkoyunlu, Sinan Çetin'in ünlü şovmen Şahan Gökbakar'ı 'bu çocuk kim' diyerek Plajda filmde oynatmadığını söyledi.

Yeni Şafak
15:40 - 5/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:59 - 5/12/2016 Pazartesi
Diğer

Çakallarla Dans serisinin meşhur 'Del Piyero Hikmet'i ünlü oyuncu Murat Akkoyunlu, filmin 4 kahramanının nasıl kurulduğunu anlattı. Ntv'nin haberine göre senaryoda isimlerin en başından beri belli olduğunu anlatan Akkoyunlu "senaryo kuvvetli olunca kime göndersek kabul etti." dedi.



Bazı oyuncuların sonradan çıkıp "bu projede ben de olacaktım direkten döndüm" dediğini söyleyen Murat Akkoyunlu "Sinan Çetin'in yapımcılığında 'Plajda filmini' çekerken Şahan Gökbakar değişik bir olay yaşadık. Filmde Sarp Apak ile Şahan oynayacaktı sonra Sinan Çetin, "bu çocuk kim" dedi. "Hoca bu çocuk kim dediğin adam patlayacak" dedik sonra Gürgen Öz ile anlaştı." dedi.



"Neden gırtlağıma yapışmadın"

Akkoyunlu, Şahan Gökbakar'ın 2008 yılında çekilen Recep İvedik filmi ile yakaladığı başarısını gören Sinan çetin'in pişmanlığını ise şöyle anlatıyor:


"Şahan sonra Recep İvedik'i yaptı ve herkesin hayatı değişti. Büyük vizyon oldu. Sinan Çetin "sen benden iyi mi bileceksin" dedi o zamanlar. Ben de "tamam abi patron sensin" dedim. Sonra aradı beni "neden gırtlağıma yapışmadın" dedi.


#Şahan Gökbakar
#Sinan Çetin
#Recep İvedik
7 yıl önce