|

Söyleşi günlerinde eğitim dersi

Sultangazi Belediyesi, kültür ve edebiyat dünyasının tanınmış isimlerini gençlerle buluşturuyor. Söyleşi günlerinin ilk konukları şair ve yazar Ali Erkan Kavaklı ile yazar Emine Şenlikoğlu oldu. Programda yazarlar, gençlere eğitim ve başarıyla ilgili bilgiler verdi.

Yeni Şafak
10:35 - 26/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 08:44 - 26/11/2015 Perşembe
Diğer

Sultangazi Belediyesi'nin düzenlediği “Sultangazi Söyleşi Günleri” etkinlikleri başladı. 50. Yıl Kültür Merkezi'nde gençlerle buluşan şair ve yazar Ali Erkan Kavaklı, eğitimde başarılı olmanın yollarını anlattı. Başarının temel şartının inanmak ve adanmak olduğunu belirten Kavaklı, “Başaracağına inanan ve kendini işine adayan başarır. Aslında başarı, insanların çaba ve gayretlerinden sonra aldığımız bir hediyedir” dedi.



Kimsenin başarı merdivenlerini elleri cebinde çıkmadığına işaret eden Kavaklı, “Hiç kimse çiçekli yollardan giderek zafer taklarının altından geçmemiştir. Ekmeden biçilmez. Başarı ter kokar” diye konuştu.



Söyleşi günlerinin ikinci konuğu olan yazar Emine Şenlikoğlu da Sultangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Şenlikoğlu söyleşi programında gündeme ilişkin görüşlerini dile getirdi.



#sultangazi belediyesi
#söyleşi günleri
#emine şenlikoğlu
8 yıl önce