|

Suat Köçer gençlere sinemayı anlatacak

Yeni Şafak yazarı ve Film Arası Dergisi Yayın Yönetmeni Suat Köçer, Türkiye sinemasının bugünü ve yarınını değerlendirecek. Bayrampaşa Gençlik Merkezi'nin ev sahipliğindeki programa katılacak olan Köçer, sinemadaki arayışlar, türler ile ilgili düşüncelerini paylaşacak.

Yeni Şafak
15:01 - 11/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 12:09 - 11/06/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Sinema yazarı Suat Köçer, bu akşam Bayrampaşa Gençlik Merkezi'nin düzenlediği “Türkiye Sineması'nın Bugünü ve Yarını” başlıklı söyleşiye konuşmacı olarak katılacak.



Bayrampaşa Belediyesi Bayrampaşa Gençlik Merkezi'nin (BAYGEM) ev sahipliğinde gerçekleştirilen sinema söyleşileri devam ediyor. Film Arası Dergisi Yayın Yönetmeni ve Yeni Şafak Gazetesi Sinema Yazarı Suat Köçer, BAYGEM'in düzenlediği “Türkiye Sineması'nın Bugünü ve Yarını” başlıklı söyleşiye konuşmacı olarak katılacak.



Türkiye sinemasının bugünkü mevcut durumunu değerlendirecek olan Köçer, sinemadaki yeni arayışlar, türlerle ilgili deneyimler ve Kürt Sineması ile ilgili düşüncelerini konuklarla paylaşacak. Köçer ayrıca konuklardan gelen sorulara da yanıtlar verecek.



“Türkiye Sineması'nın Bugünü ve Yarını” konulu söyleşi bugün saat 18.30'da, Bayrampaşa Gençlik Merkezi'nde.




#Türkiye sineması
#Bayrampaşa Gençlik Merkezi
#Suat Köçer
9 yıl önce