|

Süper kahraman dizisi yapım öncesi aşamada

Avrupa yapımı orijinal içeriklere iki milyar dolar ayıran Netflix’in orijinal yapımlar sorumlusu Erik Barmack, Türkiye’de yapacakları ilk dizi ve başrolde Çağatay Ulusoy’la çalışmak konusunda heyecanlı. Dizinin yapım öncesi aşamasında olduğunu belirten Barmack "Türkiye'de daha fazla dizi çekmeyi düşünüyoruz" dedi.

Yeni Şafak
09:50 - 5/09/2017 Salı
Güncelleme: 09:52 - 5/09/2017 Salı
Diğer
Netflix’in orijinal yapımlar sorumlusu Erik ​Barmack, "Türkiye'de daha fazla dizi çekmeyi düşünüyoruz" dedi.
Netflix’in orijinal yapımlar sorumlusu Erik ​Barmack, "Türkiye'de daha fazla dizi çekmeyi düşünüyoruz" dedi.

Çevrimiçi film ve dizi izleme platformu Netflix, son günlerde değişik ülkelerde orijinal dizi üretme çalışmalarıyla ses getiriyor.

NTV'den alınan habere göre, Netflix’in orijinal yapımlar sorumlusu Erik Barmack, dizinin süper kahraman hikâyesi olacağını belirtirken başrolde Çağatay Ulusoy’la çalışma konusunda "Dizi, şu anda yazım aşamasında. Yapım öncesi aşamadayız. Türkiye'de zaman içinde daha fazla dizi çekmeyi düşünüyoruz" dedi.

"Hollywood'un etkisi kırılacak"

Çeşitli ülkelerde orijinal filmler üretme konusunda ise Barmack "Dünyanın yüzde dördü İngilizceyi ana dili olarak konuşuyor. Ancak televizyon dağıtımının büyük bölümü Hollywood’dan çıkıyor. Bunun uzun süreceğini düşünmüyoruz" diyor ve "Dünyanın dört bir yanından yetenekli isimler seslerini duyuracak, hikâyelerini kendi dillerinde anlatmak isteyecekler. Netflix olarak global ve taze bir hikâye anlatımının önem kazanacağını düşünüyoruz" diye ekledi.



#Netflix
#Çağatay Ulusoy
7 yıl önce