|

Tahriş sandı kanser çıktı

21 yaşındaki Rhiannon Douglas, bacaklarında ortaya çıkan döküntüleri tahriş sandı ancak döküntüler yayılmaya başladı. Doktora giden genç kadın, konulan teşhisle şoke oldu. Kanser olduğunu öğrenen Douglas'ın göğsünde bir kitle ortaya çıktı. Kanserden sonra genç kadının damarları iltihaplandı ve bacakları şişti.

Yeni Şafak
15:01 - 11/01/2017 الأربعاء
Güncelleme: 15:18 - 11/01/2017 الأربعاء
Diğer
Genç kadının bacakları kanser teşhisinden sonra kızararak şişti.
Genç kadının bacakları kanser teşhisinden sonra kızararak şişti.

21 yaşındaki Rhiannon Douglas, bacaklarında kızarıklıklar fark edince tahriş olduğunu düşündü. Ancak kızarıklıklar bütün vücuduna yayılırken sırt ağrıları da baş gösterince hastanenin yolunu tuttu. Testler, göğsünde 8.5 cm'lik bir kitle olduğunu gösterdi. Vücudundaki döküntülerin Hoghkin lenfomanın nadir görülen semptomlarından olduğu anlaşıldı. Doktorlar, döküntüler olmasaydı kanserinin teşhisinin zor olduğunu söyledi.



Vegan diyeti yapıyor


Teşhis konulduğundan beri, genç kadının tümörü kendi kendine büyük ölçüde küçüldü. Rhiannon, vegan diyetinin yardımcı olduğunu düşünüyor. Daily Mail'in haberine göre; damarları iltihaplanan genç kadına kanserden sonra bir de henoch-schönlein purpurası teşhisi konuldu. İlaç kullanmaya başladı ancak semptomları gittikçe kötüleşti. Bacakları şişti ve eklem ağrıları baş gösterdi. Kanserle savaşmaya kararlı olan Rhiannon, işe yaşam stilini değiştirerek başladı. Vegan diyeti uygulayan Rhiannon'un tümörü kendi kendine küçülmeye başladı. Genç kadın, şimdi ayda bir kez hastalığının takibi için hastaneye uğruyor.







#Rhiannon Douglas
#Kanser
٪d سنوات قبل