|

Tatil tutkunları EMITT'te buluşacak

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 28-31 Ocak tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Yeni Şafak
12:54 - 26/01/2016 Salı
Güncelleme: 10:54 - 26/01/2016 Salı
AA

EMITT, 20. yılında erken rezervasyon indirimleri, tatil çekilişleri, Türkiye'nin dahil olduğu 70'e yakın ülkenin tatil destinasyonları tanıtımları ile seyahat tutkunları için öne çıkan bir buluşma noktası oluşturacak.



Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT süresince yapılacak panellerde "Turizmde Markalaşma", "Sağlık Turizmi" ve "Turizmde Yeni Arayışlar" konuları işlenecek. EMITT'de Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından çeşitli sahne gösterileri ve stant etkinlikleri de gerçekleştirilecek.



Fuarda ülke pavilyonları, Türkiye'nin tatil destinasyonları, kış ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turizm merkezleri, tur operatörleri, acenteler, oteller katılımcı olarak yer alacak ve fuar ziyaretçilerine birbirinden renkli tatil destinasyonlarını tanıtacak. Fuara, 70 ülkeden 4 bin 500 kurum, kuruluş ve beldenin katılması hedefleniyor.




Fuar ziyaretçileri bu katılım çeşitliliğiyle 2016 yılı tatil planlarını gerçekleştirme ve yeni destinasyonları yakından tanıma imkanı yakalayacak.



Açıklamada görüşlerine yer verilen ITE Turkey Turizm amp; Seyahat amp; Moda Grup Direktörü Hacer Aydın, EMITT'in sadece Türk turizm sektörünün değil, dünya turizm sektörünün de en büyük buluşma noktalarından biri haline geldiğini belirtti.



Ziyaretçilerin, fuarın üçüncü gününden itibaren ABD, Arjantin, Azerbaycan, Bahreyn, Bulgaristan, Filipinler, Güney Afrika, Hindistan, İran, İtalya, Kore, Küba, Maldivler, Mısır, Panama, Saraybosna, Tayland, Vietnam ve Yunanistan'ın aralarında bulunduğu ülkelerin yanı sıra Türkiye'nin 200'ün üzerindeki turizm destinasyonunu yakından inceleyebileceğini aktaran Aydın, tatil tüketicilerinin, keşfetmek istedikleri destinasyonlar hakkında bilgi alırken, "erken rezervasyon" kampanyaları sayesinde daha uygun fiyatlarla tatillerini planlayabileceğini kaydetti.

#EMITT
#Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi
8 yıl önce