|

Tazeoğlu hayranlarıyla buluştu

Ünlü radyocu ve yazar Kahraman Tazeoğlu, Ankara'da düzenlediği imza gününde hayranlarıyla buluştu.

Yeni Şafak
11:22 - 16/01/2016 Cumartesi
Güncelleme: 09:31 - 16/01/2016 Cumartesi
IHA

2001 yılında yayımlanan 'Seni İçimden Terk Ediyorum' isimli kitabıyla şiir dünyasına iz bırakan Kahraman Tazeoğlu, son kitabı 'Aşkla Kal'ı Nata Vega Outlet'te gerçekleştirdiği imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.





Okurlarına kitaplarını imzalayan Tazeoğlu, Nata Vega'da olmanın çok güzel olduğunu belirterek, “Ben ilk defa buraya geliyorum. Bu kadar büyük ve görkemli bir AVM olduğunu bilmiyordum açıkçası. Bu tür kültürel etkinliklere kucak açması biz edebiyatçılar açısından sevindirici, çok mutlu edici. Artık AVM'lerde yazarların ağırlanması ve imza günleri gerçekleştirmesi yavaş yavaş bir adet halini almaya başladı. Diğer AVM'lere de örnek oluyor" ifadesini kullandı.



Yılda bir iki defa Ankara'da olduğunu vurgulayan Tazeoğlu, “Çünkü çok onemlı ve çok büyük bir kitle var Ankara'da. İstatistiklere bakılırsa her ne kadar batının gerisinde görünsek de hesaba katılmayan bir şey var bir kitap eğer Türkiye'de 300-400 bin adet satılıyorsa onun üç buçuk - dört milyon da korsanı satılıyor. Ortaya atılan rakamlardan çok daha büyük okuma kitlesi var. 'Korsana hayır' diyerek bütün kitap okurları selamlıyorum" diye konuştu.

#kahraman tazeoğlu
#aşkla kal
#imza günü
8 yıl önce