|

Titanic aslında nasıl çekildi?

Beyaz perdenin en görkemli yapımları arasında yer alan Titanic filmi nasıl çekildi? İşte bir döneme damgasını vuran filmin kamera arkasından kareler…

Yeni Şafak
12:28 - 5/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:05 - 5/12/2016 Pazartesi
Diğer

Çığlıklar, kaçışmalar, dev geminin batışı ve filmin en çok konuşulan Rose ve Jack'in denizin ortasındaki sahne... Yönetmenliğini James Cameron'ın yaptığı başrollerini Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet'ın paylaştığı Titanic filmi, beyaz perdenin en görkemli yapımları arasına yerini bulmuştu.


200 milyon dolarlık bütçesiyle o dönemde 'tarihin en pahalı filmi' seçilen filmin en çok konuşan sahneleri ise hiç kuşkusuz Leonardo DiCaprio'un canlandırdığı Jack'in son sahnede sulara gömülmesi olmuştu.

Uluslararası şöhret yakalayan filmin son sahnesi çok tartışılmış İngliz oyuncu Kate Winslet tarafından da eleştirilmişti.

Winslet, filmin fanlarının “Rose da Jake de o enkaz parçasında kurtulabilirdi” yorumlarının hatırlatılması üzerine, “Biliyorum, evet her ikisi de kurtulabilirdi. Rose'un sevgilisini ölüme terk etmesini ben de affetmiyorum” demişti.

İşte herkesin aklında iz bırakmış ve beyaz perdenin en görkemli yapımları arasında yer alan Titanic filminin kamera arkasından kareler…




#Titanic
#Film
7 yıl önce