|

TRT'den yeni dizi: Kalk Gidelim

Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı senaryosuyla dikkati çeken komedi dizisi ‘Kalk Gidelim’ yakında TRT 1 ekranında olacak. İflas eden ve köyüne geri dönen bir babanın hikayesini anlatan Kalk Gidelim'in başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer gibi oyuncular yer alıyor.

Yeni Şafak
11:02 - 9/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:06 - 9/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Kalk Gidelim’
 yakında TRT 1 ekranında olacak.
Kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Kalk Gidelim’ yakında TRT 1 ekranında olacak.

Yapımcılığını STAFF Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hatice Memiş’in yaptığı, hikayesi Güliz Kuçur’a ait olan, senaryosunu Baykut Badem ve ekibinin kaleme aldığı TRT 1'in yeni dizisi ‘Kalk Gidelim’ yakında başlıyor.

İflas edip köyüne dönen bir babayı anlatıyor
'Kalk Gidelim';
İstanbul
’dan baba ocağına uzanan bir hikâyeyi konu alıyor. Ailesini geride bırakıp İstanbul’a giden Mustafa Ali, sahip olduğu şirketin iflas etmesiyle zenginlik düşkünü karısı ve lüks içinde büyümüş çocuklarıyla köyün yolunu tutmak zorunda kalır. Zengin olduğu süre zarfında ailesini hiç arayıp sormayan hayırsız Mustafa Ali’nin tekrar köye dönüşü ailesinde ve köy halkında nasıl bir şaşkınlık yaratacaktır? Sadece tatil için köye gittiklerini sanan karısı ve çocukları, iflas ettiklerini öğrenince Mustafa Ali’ye ne tepki verecek?
#TRT 1
#Kalk Gidelim
7 yıl önce