|

Türk sinemasının 'en kötü' adamı!

Gürkan Uygun, Deliormanlı filminde Türk sinema tarihindeki “En kötü” adam olarak kabul edilen Tahsin Kara rolünde seyirci karşısına çıkıyor.

Yeni Şafak
16:19 - 2/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:20 - 2/03/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Muhteşem Yüzyıl'ın Mimar Sinan'ı, Kurtlar Vadisi'nin Memati'si gibi birçok unutulmaz karakteri canlandıran Gürkan Uygun, bu kez Türk Sinema tarihinde “En kötü” adam olarak kabul edilen Tahsin Kara rolünde seyirci karşısına çıkıyor. Gürkan Uygun, Deliormanlı filminde canlandırdığı Tahsin Kara karakteriyle adeta şeytana pabucunu ters giydirecek!





Başarılı ve usta oyuncu Gürkan Uygun, “Deliormanlı hikayesiyle çok güçlü ve farklı bir film. Tahsin Kara bugüne kadar canlandırdığım karakterler arasında en acımasızı, ben bile nefret ettim. Kötü kalpli, şeytani ve kışkırtıcı. Tepkileri bende çok merak ediyorum. Sanırım izleyici benden nefret edecek'' dedi. Deliormanlı filminin senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Murat Şeker tarafından kaleme alındı. Filmin yönetmeni Murat Şeker ise “Türkiye'de karakter oyuncusu dendiğinde akla gelen ender isimlerden biri Gürkan Uygun. Onunla çalışmanın keyfi de ayrı. Gürkan Uygun, Deliormanlı'nın baş düşmanı Tahsin Kara karakteriyle Türk Sinema tarihinin “en kötü” adamlarından biri olacak diye düşünüyorum” dedi.





Deliormanlı'nın Şampiyonu Savaş Türkyılmaz karakterini canlandıran Sarp Levendoğlu'nun finalde karşısına Tommy Dixon isimli bir boksörü canlandıracak olan İngiliz boksör Danny Williams çıkıyor. Filmin kadrosunda Birce Akalay, Ünal Silver, Altan Gördüm, Sema Poyraz, Derya Şensoy ve Murat Serezli de yer alıyor.



Annesinin tedavi masraflarını karşılamak için karısının ölümünden sonra terk ettiği ringlere geri dönme kararı alan Deliormanlı'nın yolu, kendisiyle röportaj yapmak isteyen ünlü televizyoncu Hülya Yiğit ile kesişir. Büyük final maçına hazırlanan Deliormanlı ve Hülya'nın bu yoldaki en büyük engeli ise ünlü menajer ve mafya babası Tahsin Kara'dır. Ayrı amaçlar için aynı yola çıkan ikiliyi, aksiyon, dram ve aşk dolu bir macera bekliyor! Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF'ın yaptığı filmin vizyona giriş tarihi 1 Nisan 2016 olarak açıklandı.



#Deliormanlı
#Tahsin Kara
#Gürkan Uygun
#Türk sinemasının 'en kötü' karakteri geliyor
8 yıl önce