|

Türkiye 15 yaşındaki kahraman Eren'in mesajını konuşuyor

Trabzon Maçka'da terör örgütü PKK'nın saldırısı sonrası şehit olan Eren Bülbül'ün 2 ay önce Facebook'tan paylaştığı mesaj sosyal medyada gündem oldu. Twitter'da en çok konuşulan konular arasına giren mesaj, herkesi duygulandırdı. Eren'in, "Biri de demiyor ki, 'Eren iyi ki varsın'" yazdığı ileti yüz binler tarafından tweet atıldı. Eren, Twitter gündeminde birinci sıraya oturdu.

Yeni Şafak
10:11 - 12/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:14 - 12/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Eren Bülbül, PKK'lı teröristler tarafından şehit edildi.
Eren Bülbül, PKK'lı teröristler tarafından şehit edildi.

Maçka İlçesi kırsalında dün güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasındaki çatışma çıktı. Çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde şehit oldu. 15 yaşındaki Eren Bülbül isimli gencin ise PKK'lı teröristleri girdikleri bir evden erzak çalarken görüp güvenlik güçlerine haber verdiği ortaya çıktı. Eren Bülbül, PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle giderken terörist kurşunlarına hedef oldu. Ağır yaralanan 15 yaşındaki Eren Bülbül yaşamını yitirdi.

Facebook paylaşımlarıyla dikkat çeken Eren'in, vatansever yazıları konuşuluyor. Şehitlere ve vatanına olan sevgisiyle gönüllere giren Eren,15 Temmuz kahramınımız Ömer Halisdemir için şu dizileri paylaşmış:


"Biri de çıkıp demiyor ki, 'Eren iyi ki varsın'"

Eren'in şehadeti ailesini ve ülkeyi yasa boğdu. Eren Bülbül'ün sosyal medyadaki Facebook hesabından yaptığı "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımı dün akşam Twitter'da TT oldu.

Facebook paylaşımlarıyla
duygulandırdı

Vatan sevgisiyle dikkat çeken Eren Bülbül'ün Facebook hesabından yaptığı paylaşımlar duygulandırdı. İşte o paylaşımlardan bazıları:

Twitter'da yüz binlerce tweet "ErenİyikiVarsın" hashtagiyle paylaşılıyor.

İşte Twitter kullanıcılarının attığı o tweetler:







#Eren Bülbül
#Trabzon
#Maçka
7 yıl önce