|

Uluslararası İyilik Ödülleri fotoğraf yarışması neticelendi

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 12 Mart 2017 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası İyilik Ödülleri kapsamında düzenlenen “İyilik" temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Yeni Şafak
19:03 - 17/02/2017 Cuma
Güncelleme: 19:22 - 17/02/2017 Cuma
IHA
"İyiliğe netliyoruz" adlı yarışmanın kazananları belli oldu.
"İyiliğe netliyoruz" adlı yarışmanın kazananları belli oldu.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 12 Mart 2017 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası İyilik Ödülleri kapsamında düzenlenen “İyilik" temalı fotoğraf yarışmasının sonuçları belli oldu.



“İyiliğe Netliyoruz" sloganıyla düzenlenen, iyiliğin yaygınlaştırılması, iyiliğe olan farkındalığın artırılması ve iyilik yapmanın teşvik edilmesini amaçlayan yarışmaya bin 1082 kişi 3 bin 200 eser ile katıldı.



Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliğiyle gerçekleşen yarışmada, birinciliği Hatay'dan "Baba Kucağı" isimli eser ile Cem Genco, ikinciliği Van'dan "İyilik Hasadı" ile Özkan Bilgin, üçüncülüğü ise Konya'dan "Can Dostlar" isimli eser ile Serkan Daldal aldı. Yarışma da 40 eser ise sergilemeye değer görüldü.



Yarışmada birinciye 7 bin 500, ikinciye 5 bin, üçüncüye 2 bin 500 TL ödül verilecek. Sergilemeye değer görülen eserlere de sergileme bedeli ödenecek.












Yarışma sonuçlarına, www.diyanetvakfi.org.tr, www.uluslararasiiyilikodulleri.com ve www.tfsfonayliyarismalar.org adreslerinden bakılabilir.


#Fotoğraf Yarışması
#Baba Kucağı-İyilik Hasadı-Can Dostlar
#Diyanet
7 yıl önce