|

Ünlü oyuncu Fatih dizisinde İmirzalıoğlu'yla oynayacak

Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni dizisi ‘Fatih’in kadrosuna Wilma Elles dahil oldu. Elles, aralık ayında başlayacak dizide Bizanslı Theodora'yı canlandıracak.

Yeni Şafak
15:07 - 14/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:17 - 14/08/2017 Pazartesi
Diğer
Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni dizisi ‘Fatih’in kadrosuna Wilma Elles dahil oldu.
Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni dizisi ‘Fatih’in kadrosuna Wilma Elles dahil oldu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi 'Fatih'teki yeni rol arkadaşı belli oldu. Dizinin kadrosuna, bir yıl aradan sonra setlere dönecek olan Alman oyuncu Wilma Elles'in dahil olduğu öğrenildi. Elles, aralık ayında başlayacak dizide Bizanslı Theodora'yı canlandıracak.

Henüz 21 yaşındayken İstanbul'u fetheden Fatih Sultan Mehmet'in hayatını konu alan ‘Fatih’in çekimleri, İstanbul'un tarihi mekanları ile Bursa Karacabey'deki dev platoda yapılacak.

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolde oynayacağı ‘Fatih’ dizisinde 'Yaş' krizi yaşandığı iddia edilmişti. Fatih Sultan Mehmet 1453'te İstanbul'u fethettiğinde 21 yaşındayken, Kenan İmirzalıoğlu'nun ise şu an 43 yaşında olmasının 'yaş krizi' çıkardığı söylendi. İddialara göre bu durum karşısında ikiye bölünen 'Fatih' yapım ekibinin bir bölümü "Kenan'ı makyajla gençleştirelim" derken diğer grup ise "Gençliğini 20'li yaşlardaki bir oyuncu oynasın" dedi.

#Fatih
#Kenan İmirzalıoğlu
7 yıl önce