|

Vatan Şaşmaz'ın son röportajında şaşırtan sözler

Filiz Akel tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, Perşembe günü interaktif bir talk show programına konuk olmuştu. Bayramdan sonra yeni projelerinin olduğunu paylaşan Şaşmaz'ın, "Ardımdan iz bırakmak istiyorum" sözleri dikkat çekti. Şaşmaz, röportajının detaylarını öldüğü günü tarih vererek kendisine ulaştırılmasını istedi.

Yeni Şafak
10:14 - 28/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:40 - 28/08/2017 Pazartesi
Diğer
Vatan Şaşmaz, Perşembe günü interaktif bir talk show programına konuk oldu.
Vatan Şaşmaz, Perşembe günü interaktif bir talk show programına konuk oldu.

Sunucu Vatan Şaşmaz, hayatını kaybetmeden önce son olarak perşembe akşamı Emre Saygı’nın hazırladığı interaktif tak show programı ‘Hadi Be’nin canlı yayınına konuk olmuştu.

43 yaşındaki sunucunun evinde gerçekleşen ‘Hadi Be’ canlı yayınında Şaşmaz birçok konu hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtlamıştı.

Yeni projelerinin olduğunu ve bayramdan sonra netleşeceğini söyleyen Vatan Şaşmaz, "Yapmadığım
hava durumu
sunuculuğu var onun haricinde her şeyi yaptım. Meteorolog değilim ama sunmak isterim. Beni emekli olunca stüdyonun bir kenarına koysunlar orada” dedi
'Ardımda iz bırakmak istiyorum'

Milliyet'in haberine göre; Halit Kıvanç’ın izinden gittiğini ve ardında bir çizgi bırakmak istediğini söyleyen Halit Kıvanç “ Halit Kıvanç bana, ben ustalarımın ve başkalarının çizgilerini izleyerek bir şeyler yaptım ve ardımda kendi çizgimi çizerek devam ediyorum dedi bende Halit abinin izinden gidiyorum ve benim ardımdan bir çizgi bırakarak devam etmek istiyorum” dedi.

'3 gün sonra haber verin'
  • 24 Ağustos Perşembe günü yayınlanan programda Emre Saygı’ya programın ne kadar izlendiğini soran ve Emre Saygı’nın "Yayın bilgileri 3 gün sonra geliyor” cevabına Vatan Şaşmaz, "O zaman bana 3 gün sonra haber verirsiniz” dedi.

#Vatan Şaşmaz
#Filiz Aker
7 yıl önce