|

Vicdansız anne bebeğini bu hale getirdi

Sekiz aylık kızını kaşıkla dövmesi sonucu mahkemeye çıkan anne, skandal bir kararla hapis cezasından kurtularak para cezasına çarptırıldı. Avustralya'da gerçekleşen olay sonrası polisi arayan anne, gelmezlerse kızını balkondan atacağını söylemişti.

Yeni Şafak
11:44 - 14/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:59 - 14/09/2017 Perşembe
Diğer
Avustralya'da gerçekleşen olayı gerçekleştirdikten sonra polisi arayan anne, gelmezlerse kızını balkondan atacağını söylemişti.
Avustralya'da gerçekleşen olayı gerçekleştirdikten sonra polisi arayan anne, gelmezlerse kızını balkondan atacağını söylemişti.

Avustralya’da korkunç olay geçtiğimiz sene ekim ayında gerçekleşti. Lorien, kızına fiziksel şiddet uyguladıktan sonra polisi aradı. Gelmezlerse kızını balkondan atacağını söyledi. Polisler olay yerine vardığında bebeğin suratında morluklar vardı.

Küçük kız, muayene için hemen hastaneye götürüldü. Doktorlar küçük kızın suratında ve vücudunda toplam sekiz bölgede morluklar buldu. Annenin, küçük kızı kaşıkla dövdüğü ortaya çıktı.

Para cezasına çaptırıldı

Daily Mail Australia'nın haberine göre, Hakim Jack Costello, “Özellikle de bu yaştaki bir çocuğa, hem de kendi çocuğunuza zarar vermeniz kabul edilemez. Gösterdiğiniz fiziksel şiddetin ise o kadar ciddi olmadığını düşünüyorum” dedi.

Hakim, “Çocuk doktorunun muayenesi sonrası küçük çocukta kalıcı ve ciddi hasar olmadığını öğrenmiş bulunmaktayız” diyerek iyi halden dolayı kadını sadece para cezasına çarptırmakla yetindi.

#Avustralya
7 yıl önce