|

Voltron: Legendary Defender‘ın tanıtım videosu yayınlandı

Efsanevi çizgi dizilerden biri olan Voltron (Voltran), yeniden ekranlara dönüyor. Ülkemize geçtiğimiz günlerde resmi olarak giriş yapan Netflix, animasyon dizinin yeni tanıtımını yayınladı.

Yeni Şafak
12:06 - 5/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:42 - 5/10/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Voltran: Evrenin Savunucusu adıyla ülkemizde 80’li yıllardan itibaren yayınlanan çizgi dizi, büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı.
Voltran: Evrenin Savunucusu adıyla ülkemizde 80’li yıllardan itibaren yayınlanan çizgi dizi, büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

Japoncada 'Yüz hayvanın kralı beş aslan' anlamına gelen Voltron, ülkemizde Voltran adıyla yayınlanmıştı. Netflix, çizgi filmin 1984 – 1985 yılları arasında ekrana gelen

Voltron: Defender of the Universe

bölümlerini geçtiğimiz bahar aylarında yayınlamıştı.



Ülkemizde Voltran: Evrenin Savunucusu adıyla bilinen yapımın yeni versiyonu için çalışmalar yapan DreamWorks Animation, diziyi yakın bir süre sonra Netflix üzerinden yayınlayacak.

Voltron: Legendary Defender

adıyla yayınlanacak yeni sezonun bölümlerine Netflix üzerinden ulaşılabilinecek. Yeni sezonda seslendirme kadrosunda Kimberly Brooks, Rhys Darby, Josh Keaton, Tyler Labine, Jeremy Shada, Bex Taylor-Klaus ve Steven Yeun gibi isimler yer alıyor. Yeni bölümler ilk sezonun finalinde kalınan noktadan devam edecek. Evrenin farklı yerlerine dağılan kahramanlar, kendilerini galaksiler arası bir savaşın ortasında bulacak. Yeni sezonun tanıtım videosu yayınlanırken, yayın tarihi için net bir tarih verilmedi. Fakat bu sene içerisinde yayınlanması bekleniyor.




#Defender of the Universe
#Legendary Defender
#Voltron
#Netflix
7 yıl önce