|

'Yakalanacakken itirafname hazırladı'

Özçelik ailesinden 2 kişinin vefatına neden olan Emrah Serbes'e ailenin avukatından cevap geldi. Olay aydınlanmak üzereyken Emrah Serbes'in senaryo gibi bir itirafname hazırladığını söyleyen Avukat Burcu Güler, "Kahramanlık gibi algılanmasın" dedi.

Yeni Şafak
10:14 - 29/09/2017 Cuma
Güncelleme: 11:14 - 29/09/2017 Cuma
Diğer
Ailenin avukatı, Emrah Serbes'in itirafının 'kahramanlık' olarak algılanmamasını istiyor.
Ailenin avukatı, Emrah Serbes'in itirafının 'kahramanlık' olarak algılanmamasını istiyor.

Behzat Ç. dizisinin senaristi, yazar Emrah Serbes, dün sosyal medyadan 22 Eylül’de gerçekleşen ve bir baba ile kızının hayatını kaybettiği trafik kazasını kendisinin yaptığını açıkladı. Bu itirafın ardından teslim olan Serbes, tutuklandı. Serbes yerine olay gecesi suçu üstlenen arkadaşı Kenan Doğru ise tahliye edildi.

2 kişinin hayatını kaybettiği Özçelik ailesinin avukatı açıklama yaptı. Avukat Burcu Ece Güler kaza tespit tutanaklarını inceledikten sonra olayın yavaş yavaş boyut değiştirdiğini söyledi. Güler şunları anlattı:

''İki araç da İstanbul'dan hareket etmiş aynı yöne yani Bodrum'a gidiyormuş. Torbalı'da maalesef bu kaza meydana geliyor. Aile Bodrum'a tek kızları Zeynep Özçelik ile otele tatile gidiyormuş. Anne Ege Üniversitesi'nde yoğun bakımda ve durumu kritik.

Bugün olmasa belki de yarın gerçekler ortaya çıkacaktı. Yaptığı kahramanlık gibi algılansın istemiyoruz. Aile bugüne kadar bu nedenle taziyesini yaşayamamış. Emrah artık yakalandı şimdi en çok ilgilenecekleri artık annenin sağlığı."

#Emrah Serbes
#izmir
#Kenan doğru
7 yıl önce