|

Yavuz Bingöl: Onlar solcuysa ben Castro'yum

Sanatçı Yavuz Bingöl, kendisine yönelik siyasi eleştirileri 90'lı yıllarda yaşananları anlatarak yanıtladı. Bingöl, barış adına onlarca konser verdiğini belirterek, "Samsun konserindeki konuşmam nedeniyle DGM'de yargılandım. Bugün bu arkadaşlar marjinal kanallarda solcu olarak geçiniyorsa ben de Fidel Castro'yum" dedi.

Yeni Şafak
11:27 - 29/08/2015 Cumartesi
Güncelleme: 08:35 - 29/08/2015 Cumartesi
Diğer

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl'den yine çok tartışılacak açıklamalar geldi. Bingöl, kendini eleştirenlere cevap verdi.



'TAYYİP BEY'E SAYGIM SONSUZ'


Milliyet'in haberine göre, Bingöl, "Önce onu söyleyeyim; ben bir gece yatıp Sabah AK Partili kalkmış değilim. Bütün Cumhurbaşkanları nezdinde söylüyorum benim o makama saygım var. Ayrıca Sayın Tayyip Bey'in de siyasi kariyerine saygım sonsuz.



"BARIŞ ADINA ONLARCA KONSER VERDİM"


90'lı yılların karanlık günlerinde sokak ortalarında faili meçhuller varken gazeteler bombalanırken, Sapanca-Adapazarı- İstanbul üçgeninde insanlar infaz edilirken, milyon dolarlarla bazı gazetelerde genel yayın yönetmenliği yapanlar, Kürt sorunuyla ilgili tek satır yazmazken alanlardaydım ve barış adına onlarca konser verdim.



"O ZAMAN BEN DE FİDEL CASTRO'YUM"


Hatta Samsun konserindeki konuşmam nedeniyle DGM'de yargılandım. Bugün bu arkadaşlar marjinal kanallarda solcu olarak geçiniyorsa ben de Fidel Castro'yum" dedi.



#yavuz bingöl
#yavuz bingöl erdoğan
#yavuz bingöl fidel castro
9 yıl önce