|

Yeni Şafak TÜYAP'tan canlı yayında

Yeni Şafak bugün, kitapseverler için TÜYAP tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'ndan canlı yayın gerçekleştiriyor. Canlı yayına saat 13.00'de Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, saat 13.30'da Derin Tarih Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Armağan, saat 15.00'de ise Cins Dergi yazarlarından İsmail Kılıçarslan, Furkan Çalışkan, Yusuf Genç ve Mustafa Sami katılacak.

Yeni Şafak
12:00 - 19/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:55 - 19/11/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Yeni Şafak ekibi bugün Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Derin Tarih Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Armağan ve Cins Dergi ekibinin katıldığı TÜYAP'tan canlı yayın yaptı.
Yeni Şafak ekibi bugün Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Derin Tarih Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Armağan ve Cins Dergi ekibinin katıldığı TÜYAP'tan canlı yayın yaptı.

Kitapsever

lerin heyecanla beklediği "35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı" 12 Kasım'da ziyaretçilerine kapılarını açtı. Bu yılki ana teması 'Felsefe ve İnsan' olan fuara ilk günden itibaren ziyaretçiler akın etti. Fuar, 20 Kasım tarihine kadar Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde kitap meraklılarını bekleyecek. Yeni Şafak, kitap tutkunları için TÜYAP'ta Facebook, Periscope, Instagram Stories'ten canlı yayın gerçekleştiriyor.



800 yayınevi katılıyor


Fuara bu yıl, yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 800 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılıyor. Dokuz gün süren fuarda söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk etkinlikleriyle birlikte 300 etkinlik gerçekleştiriliyor.





Onur konuğu Almanya


"Onur Konuğu"nun Almanya olduğu fuarın ilk dört günü, Uluslararası Salon'da Almanya'dan da 30 yayınevi yer aldı, bu ülke tarafından 40'a yakın etkinlik yapıldı. "Sözcüklerin Etkisi-Worte Bewegen" sloganıyla fuara konuk olacak Almanya, modern Alman edebiyatından çocuk etkinliklerine üç ayrı alanda hazırladığı etkinliklerle Türkiye'deki okuyucularla buluştu.



İbrahim Kalın canlı yayında


Yeni Şafak, okuma ve kitap meraklısı olan herkesin heyecanla beklediği fuardan bugün canlı yayın yaptı. Saat 13.00'de başlayan canlı yayında ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın "Ben, Öteki ve Ötesi: İslam-Batı ilişkileri Nereye Gidiyor?" isimli yeni kitabının tanıtımı gerçekleştirildi.





Mustafa Armağan TÜYAP'ta


“Tüm bildikleriniz tarih olacak" sloganı ile 2012 Nisan'ında yayın hayatına başlayan Derin Tarih, tarihî gerçekleri kapatıldıkları karanlık mahzenlerden belgelerin ışığında gün yüzüne çıkararak okurlarıyla buluşturan bir tarih dergisi olarak devam ediyor. Okurlar tarafından ilgiyle okunan derginin Genel Yayın Yönetmeni ve Yazar Mustafa Armağan, bugün saat 13.30'da 10. Salon Stant 304 C'de okurlarıyla buluşup kitaplarını imzaladı.





Cins Dergi yazarları da katılacak


Birbirinden değerli konukları ağırlayan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, bugün Cins Dergi ekibini de ağırlıyor. Dergiden, Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kılıçarslan, Yayın Koordinatörü Furkan Çalışkan, Editör Yusuf Genç ve Yardımcı Editör Mustafa Sami okuyucularıyla buluştu. İsmail Kılıçarslan ve ekibi, saat 15.30'da 10. Salon Stant 304 C'de okurlarını bekliyor.






  1. FACEBOOK CANLI YAYIN BİLDİRİMLERİNİ NASIL AÇARSINIZ?
  2. Yeni Şafak sayfasını açın.
  3. Kapak fotoğrafının altındaki “Beğendin" butonunun üzerine tıklayın.
  4. En alttaki “Bildirimler" seçeneğinin hizasındaki “Kalem" simgesine tıklayın.
  5. En alttaki “Canlı Videolar" kısmından “Tüm Canlı Gönderiler" butonunu işaretleyin.












#Yeni Şafak
#Canlı Yayın
#TÜYAP
7 yıl önce