|

Yerküreyi geriyoruz

Biyoenerji ve Manyetoloji Bilimlerini Yayma ve Tanıtma Derneği Başkanı Dr. Davut İbrahimoğlu'na göre toplumumuzun negatif düşünceleri sık sık deprem olmasının sebeplerinden biri.

Emeti Saruhan
00:00 - 5/11/2006 Pazar
Güncelleme: 09:43 - 5/11/2006 Pazar
Yeni Şafak
Yerküreyi geriyoruz
Yerküreyi geriyoruz

Gergin bir toplumuz. Peki bu gerginlik ve mutsuzluk halinin sadece insan bedenine değil yerkabuğuna da zarar verip depreme sebebiyet verdiğini hiç düşündünüz mü? Hem psikolog doktor hem de Biyoenerji ve Manyetoloji Bilimlerini Yayma ve Tanıtma Derneği Başkanı olan Dr. Davut İbrahimoğlu'na göre sık sık depremlerin olma sebeplerinden biri insanlardaki bu negatif düşünce. Negatif düşüncelerin çoğalması, kırgınlık, kızgınlık gibi artan negatif enerjilerin topraklanması sonucu yeryüzünün gerildiğini söyleyen İbrahimoğlu 17 Ağustos depremi için "Dünyada hiç 400 kilometrelik alanda deprem gördünüz mü?" sorusunu soruyor.

Yerkürenin enerjisini bozduk

İbrahimoğlu, yerkürenin enerjisinin bozuk olduğunu, bu yüzden topraklama yapamadığını ve negatif enerjinin içimizde kaldığını söylüyor. İbrahimoğlu'nun negatif enerjiyi vucuttan atabilmek için tavsiyeleri her akşam ayakları tuzlu suda dinlendirilmesi ve yer kürenin bozuk enerjisinin alınmaması için çıplak ayakla yere basılmaması.

Hayatımıza pozitif enerjiyi yerleştirebilmek için, olumlu düşünmemiz gerektiğini söyleyen Dr. Davut İbrahimoğlu, olumlu telkinlerle herşeyin daha iyiye gideceğini belirtiyor. "Sürekli imajinasyon (gözünde canlandırma) yöntemiyle pozitif olayları yaşayın” diyen İbrahimoğlu, imaginasyon için şu örneği veriyor: "Zihin ve beyin için bir olay gerçek mi sanal mı fark etmez. Gözünü kapat, hayalinde ormanda yaşa, dolaş. Sonra kalk gerçekten ormana git. İkisi de aynı etkiyi bırakır.” "Bugün her şey güzel olacak." gibi cümleleri sık tekrarlamayı tavsiye eden İbrahimoğlu, insan enerjisinin yemekten içmekten ayrı olmadığını belirtiyor. Kırmızı etin çok miktarda yenmesinin enerjiyi tüketeceğini beyaz et ve sebzeli yemeklerin enerji açısından daha iyi olduğunu söyleyen İbrahimoğlu'na göre iş bununla bitmiyor. Pişirirken pozitif düşünmek ve yerken de stressiz olmak lazım.


17 yıl önce