|

Yönetmen işi bırakınca oyuncular ortada kaldı

Yakında izleyiciyle buluşacak olan 'Neredesin Birader' dizisinde yönetmen depremi yaşandı. Timur Acar'ın baş rolünde oynayacağı dizinin yönetmeni Emre Kabakuşak'ın, yayın günü ve kanalın belirlenmemesi üzerinde dizi ekibinden ayrıldığı iddia edildi.

Yeni Şafak
12:24 - 9/07/2017 الأحد
Güncelleme: 12:31 - 9/07/2017 الأحد
Diğer
Emre Kabakuşak'ın, yayın günü ve kanalın belirlenmemesi üzerinde dizi ekibinden ayrıldığı iddia edildi.
Emre Kabakuşak'ın, yayın günü ve kanalın belirlenmemesi üzerinde dizi ekibinden ayrıldığı iddia edildi.

Son olarak "Kertenkele" dizisiyle seyirciyle buluşan Timur Acar, "Kardeşim İçin" olan ilk ismi "Nerdesin Birader" olarak değişen yeni projesiyle ekrana gelmeye hazırlanıyordu.

Filmevi'nin imza attığı dizinin yönetmen koltuğunda genç kuşağın başarılı ismi Emre Kabakuşak oturuyordu.

Yönetmen diziyi bıraktı

Yakında baba olmaya hazırlanan Timur Acar'a "Seviyor Sevmiyor" dizisinde İrem rolüne hayat veren Gonca Sarıyıldız ve Hakan Bilgin de eşlik ediyordu. Ancak son gelen haberlere göre yönetmen Emre Kabakuşak diziyı bıraktı.

Belirsizlik bıraktırdı

Geçen yıl "Oyunbozan"ın yönetmenliğini yapan Kabakuşak'ın kanalın ve yayın tarihinin belirsizliği yüzünden bu kararı aldığı öğrenildi. Daha önce ise dizinin yaz sonunda ATV'de ekrana geleceği bilgisi basınla paylaşılmıştı

Senaryosunu Sahne 77’nin yazdığı dizide Timur Acar, ikiz rolünü canlandırıyordu. "Kertenkele" dizisinde de sahte imam rolüne hayat veren Acar, bu kez "Nerdesin Birader" dizisinde de ikizinin yerine geçerek sahte polis rolüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyordu.

#Kertenkele
#Emre Kabakuşak
#Timur Acar
٪d سنوات قبل