|

Yönetmen Reeves Batman'i kimin oynayacağını açıkladı

Maymunlar Cehennemi: Savaş filmini tamamlayan Matt Reeves sıradaki projesi olan The Batman'da çalışmaya başlıyor ve Ben Affleck'in solo Batman filminde Kara Şövalye olarak rol alacağını doğruladı.

Yeni Şafak
10:05 - 28/06/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:07 - 28/06/2017 Çarşamba
Diğer
Ben Affleck'in Batman'da başrol olarak yer alacağı kesinleşti.
Ben Affleck'in Batman'da başrol olarak yer alacağı kesinleşti.
Maymunlar Cehennemi: Savaş
filmini tamamlayan Matt Reeves sıradaki projesi olan The Batman'da çalışmaya başlıyor ve Ben Affleck'in solo Batman filminde Kara Şövalye olarak rol alacağını doğruladı.
Batman V Superman: Adaletin Şafağı
, Affleck'in Bruce Wayne'in canlandırdığı ilk filmdi ve ne yazık ki seyirciler tarafından beğenilmeyen bir yapım oldu. Ancak izleyicilerin bağımsız Batman filmi için heyecanlı olması Affleck’in beğenilen performansı ve solo filmde (filmi yazmasının yanı sıra) yönetmenlik yapacak olmasıydı.
O günden bugüne Affleck,
yönetmenlikten vazgeçti
ve Matt Reeves'in yönetmen olarak atanmasıyla Batman'da sadece başrol olarak görev alacağını söyledi. Bir ara başrolden de çekildiğini açıklasa da Reeves neyse ki aktörün Batman olarak filmde yer alacağını ilk ağızdan doğruladı.

Getty'ye verdiği röportajda Reeves'e Batman’in durumu ve Affleck'in filmde yer alıp almayacağı soruldu. Film hakkında, sadece yeni başladıklarını söyledi ve Affleck hakkında da "Evet, şu anda tam olarak dediğiniz gibi oluyor, Affleck filmde oynayacak” dedi.

#Matt Reeves
#Batman
#Ben Affleck
7 yıl önce