|

Yönetmeni rol için öldürdüğünü söyledi

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun, dün sabaha karşı Şile'deki evinde ölü bulundu. Beyzbol sopasıyla kafası ezilen ve bıçaklanan Uzun'un figüranlık yapan Osman A. tarafından öldürüldüğü belirlendi. Osman A. ifadesinde, "Rol vermesi için her dediğini yaptım. Tartışınca öldürdüm" dedi.

Yeni Şafak
10:57 - 12/12/2017 Salı
Güncelleme: 11:09 - 12/12/2017 Salı
Diğer
Figüran tarafından öldürülen Mustafa Kemal Uzun, son olarak Kanatsız Kuşlar isimli dizide yönetmenlik yapıyordu.
Figüran tarafından öldürülen Mustafa Kemal Uzun, son olarak Kanatsız Kuşlar isimli dizide yönetmenlik yapıyordu.

Yönetmen Mustafa Uzun'u öldüren figüran, ilk ifadesinde "Rol vermesi için her dediğini yaptım. Tartışınca öldürdüm" dedi.

Ödüllü yönetmen Mustafa Kemal Uzun'u öldüren figüran Osman A.'nın, yönetmenin aracıyla kaçarken görüntüleri ortaya çıktı. Şüphelinin bir süre Şile yollarından gittikten sonra önüne çıkan merdivenlerden araçla inmeye çalıştığı ancak başaramayınca aracı terk ederek yaya kaçtığı tespit edildi.

Cenazesi bugün

Uzun'un son olarak bir televizyon kanalında yayınlanan yönetmenliğini yaptığı "Kanatsız Kuşlar" dizisinin yapım şirketi Koliba Film, yazılı açıklama yaptı.Açıklamada, "Kemal Uzun, dün akşam saatlerinde arabası, cüzdanı, değerli eşyaları gasbedilerek, Şile'de hunharca öldürülmüştür. Acımız büyüktür. Kemal Uzun'un cenazesi, yarın(12 Aralık Salı) doğduğu yer olan Balıkesir Gönen'de toprağa verilecek. Koliba Film ailesi olarak çok değerli yönetmenimiz, sevgili çalışma arkadaşımız Mustafa Kemal Uzun'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Uzun'a Allah'tan rahmet, sevenlerine de başsağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

#Mustafa Kemal Uzun
6 yıl önce