|

Zaman gazetesinde istifa depremi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'ne bağlı Zaman Gazetesi'nde genel yayın yönetmeni yardımcısı Mehmet Kamış'ın istifa ettiği ortaya çıktı. Künyede sessiz sedasız değişikliğe giden Kamış'ın yerine Bülent Korucu getirildi. Kamış'ın Almanya'da görevlendirileceği konuşuluyor.

Yeni Şafak
14:57 - 30/11/2015 Pazartesi
Güncelleme: 17:21 - 30/11/2015 Pazartesi
Diğer

Pensilvanya'dan gelen telefonla görevinden ayrıldıktan sonra Almanya'ya kaçtığı belirlenen Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın ardından bu kez de gazetenin yayın yönetmeni yardımcısı ve Zaman yazarı Mehmet Kamış'ın görevinden istifa ettiği ortaya çıktı.


Duyurusu yapılmayan ve sessiz bir değişiklikle gazetenin künyesinden adı çıkarılan Kamış, Facebook hesabındaki genel yayın yönetmeni yardımcısı ibaresini de 'yazar' diye değiştirdi. Aynı yöntemi daha önce istifa eden Ekrem Dumanlı da yapmıştı.





Kamış'ın yerine Aksiyon Dergisinin yayın yönetmeni Bülent Korucu getirilirken, yapılan değişikliğin Zaman'ın son dönemlerdeki Almanya'ya yerleşme planının bir parçası olduğu iddia ediliyor.



Kamış Almanya'ya mı gidecek


Genel yayın yönetmeni yardımcılığı görevinden istifa eden Mehmet Kamış'ın Almanya'da görevlendirileceği iddia ediliyor. Medyasını Almanya'ya taşıyan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yeni yapılanma ile birlikte Ekrem Dumanlı ve Mehmet Kamış'ı buradaki medyanın sorumlusu olarak görevlendirileceği gelen duyumlar arasında.












#mehmet kamış
#fetö
#zaman gazetesi
8 yıl önce