|

Zorro günümüz sinemasıyla geri dönüyor

Eski yapımlardan bir yenisi daha tozlu raflardan çıkıyor, günümüze uyarlanarak sinemaya yansıyor. Zorro efsanesi Jonas Cuaron'ın yönetmenliğinde geri dönüyor.

Yeni Şafak
11:46 - 8/02/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:46 - 8/02/2016 Pazartesi
Diğer

Gravity filminin usta yönetmeni Alfonso Cuaron'un oğlu Jonas Cuaron 2007 yapımı Año uña'nın ardından ikinci kez uzun metraj denemesi Desierto ile büyük merak uyandırmıştı. Şimdi ise yepyeni bir proje ile gündeme oturacak gibi görünüyor!



Coming Soon'da yer alan habere göre, efsanevi adalet savaşçısı Zorro hayranlarını sevindirecek haber geldi, ünlü kahraman yeniden beyazperdeye dönüyor. Seyircilerle son olarak 2005 yapımı Zorro Efsanesi ile buluşan maskeli kahraman Zorro, 11 yılın ardından Z ismini taşıyacak olan yeni filmiyle geri dönecek.



Başrollerinde Antonio Banderas ve Catherine Zeta-Jones'un yer aldığı seri ne kadar beğeni toplamış olsa da, yeni filmde başroller değişecek. Lantica Media ve Sobini Films ortaklığında gelecek olan filmin 2018 yılında vizyona girmesi planlanıyor. Ancak alışılmış Zorro figürünü sevenler için bir sürpriz mevcut, yeni film geçmişte değil de yakın bir gelecekte geçecek. Film, "Bir kıyamet sonrası Zorro miti" olarak niteleniyor.



1919 yılında Johnston McCulley tarafından yaratılan Zorro karakteri jenerasyonlar boyunca televizyondan beyazperdeye kadar pek çok farklı mecrada boy göstermişti.


#Zorro
#Jonas Cuaron
8 yıl önce